Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen frizura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen frizura illene a menyasszonyi ruhámhoz?

Figyelt kérdés

Ilyen lesz a ruhám:

[link]

Kb. hátközépig érő, vékony szálú, egyenes hajam van.

Köszi.

2015. ápr. 24. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Először is, csak hogy megjegyezzem, egyáltalán nem ehhez a kategóriához tartozik a kérdés.

Másodszor meg szerintem valami leengedett, én legalább is olyat csináltatnék. :)

2015. ápr. 24. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:

NE csak a ruhához, hanem a saját stílusodhoz válassz frizurát.

Amúgy szerintem egy ilyen ruhához egy picit visszafogotabb feltűzött haj illene, esetleg valamilyen.

2015. ápr. 24. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Mint irtak. Feltuzott, konytyos frizura, foleg hogy vekony szalu. Feltuzott mindig elegans, hosszabitja a nyakat. Plusz, nem a hajaddal leszel elfoglalva, nem fogod egesz nap hatra csapkodni.
2015. ápr. 24. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is a feltűzött frizurát választanám. A nyakadba viszont egy szolid, vékony láncot, medállal, mert az onnét hiányzik.
2015. ápr. 24. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Inkább az arcodhoz kéne frizurát választani, mert hiába írják hogy konty ha nem áll jól neked. Meg szerintem sokkal szebb a kiengedett haj mindenkin. Vékony szálút ha begöndörítesz akkor többnek tűnik, vagy póthaj...

Ez a forma elég szép: [link]

2015. ápr. 24. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez a ruhához szerintem egy elegáns konty illik.
2015. ápr. 24. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
mivel a szoknya nagyon feltűnő, habos-babos, ezért vagy kiengedett, de egyenes és fejtetőn feltűzött frizura, vagy olyan szorosan összefogott konty, mint a képen. Én az utóbbira szavazok: konty
2015. ápr. 24. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!