Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyibe kerül az orvosifém (nemesacél) jegygyűrü párban?
Arany és ezüst jegygyűrűk is vannak 4-8 ezer forintért, acélgyűrűk is vannak 1-4 ezres árkategóriában, de elég sok helyen lehet kapni és csináltatni őket. Google-be írd be, hogy nemesacél jegygyűrű, vagy gyűrűkészíttetés, hátha kihoz valami jobb ajánlatot.
Esetleg nem túl konzervatív ékszerészhez vagy ötvöshöz érdemes elmenned megkérdezni. Biztos szívesen segít, vagy ajánl valakit.
Köszönöm a választ!
Kénytelen vagyok nemesacélt az alergiám miatt, és azért kérdeztem az elfogadtható árat, mert egy helyet találtam ahol kimondottan jegygyűrük vannak és ott 50-60e Ft, ha meg nem jegy gyűrű akkor nagyon olcsó csak nincs párban és nem mellesleg gyönyörüek.
Nem szeretnénk töb tíz ezreket gyűrüre költeni, mert azon semmi nem múlik! :)
Még egyszer köszönöm.Lehet hogy ékszerész lesz a vége!
Köszönöm a segítséget!Az utolsó válszolótól kérdezném, hogy ha olyan hely környékén jársz, vagy ismersz ékszerézt megtudnád kérdezni hogy kb. menyi lenne megcsináltatni, vagy a már előre gyártott kész menyibe kerül?Mert bár Pestmegyében élek, de lehet hogy olcsób lenne még utazással együttis szegeden mint itt pesten.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!