Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegény öltönyt hol érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegény öltönyt hol érdemes venni?

Figyelt kérdés

Pesten, nem túl drága, de nem is gagyi, karcsúsított öltönyt hol érdemes keresni? Ti hol vettétek a vőlegény öltönyt?

+1 kérdés: éjfélkor a vőlegénynek is át kell öltöznie "menyecske ruhába"?

2015. ápr. 27. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Boltban! Remelem sokat segitetem.😗💖
2015. ápr. 27. 22:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Bssza meg, akkor ezért néztek rám furán a gyógyszertárban...
2015. ápr. 27. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
6%
Vegyétek turkálóban , úgyis csak egyszer veszi fel. Vagy apróhirdetés alapján használtan.
2015. ápr. 27. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Mr. Sale. 50 korul volt a 100% gyapjubol keszult. :)
2015. ápr. 27. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Ejfelkor a ferj felvehet piros inget, vagy piros nyakkendot. :) van olyan menyecskeruha, ami nepviseletre emlekztet, es ahoz van ferfi ruhazat, hogy passzoljanak. Ha sima piros ruhaja van a menyasszonynak eleg a fentebb emlitett.
2015. ápr. 27. 22:52
 6/7 A kérdező kommentje:

3, turkaloban azert nem szivesen vennek :) egy nagyon elegans etteremben lesz a lagzink, nem annyira passzolna oda egy turkalos oltony :) azert koszi a tanacsot! Hasznaltat se szeretnenk, mert ha mar veszunk, akkor olyat akarunk, amit utana meg sokaig lehet hasznalni, nincs semmi baja.

4, mr sale-ben megnézzük, bár a honlapjukon elég patranc öltönyök vannak :(

A páromnak izmos, kidolgozott teste van (nem egy fonottkalács, hanem izlésesen izmos alkat), így neki a slim fazon áll jól. Ilyet a mrsale honlapján nem láttam.

2015. ápr. 28. 07:29
 7/7 Czipó Éva ***** válasza:

Én a vőlegényeknek a Mr. Salet, az üllői úti Öltönyházat illetve az outleteket szoktam javasolni, mivel itt jó áron találhatnak öltönyt.

Az éjféli átöltözés nemcsak Rád, hanem a vőlegényedre is vonatkozik, arra figyeljetek, hogy hasonló stílust vegyen fel ő is. Ha nem hagyományos piros a menyecskeruhád, akkor ő is ugyanolyan színű inget vegyen fel, mint Te.

2015. ápr. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!