Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsó Vőlegény öltönyt keresek! Hol érdemes utánnanézni? Hol találok ilyet?
Ha "vőlegény-öltönyt" keresel, az nem lesz olcsó semmiképp sem. Ha egy szép öltönyt veszel, az már lehet olcsóbb.
Egy jó tanács esküvő előtt: ahol csak lehet, ne mondd el, hogy esküvőre lesz valami, mert rögtön háromszor annyit kérnek érte. Saját tapasztalat... Egy ruhakölcsönző ugyanazt a ruhát pl. szalagavatóra 20 000 forintért bérli, esküvőre 7-80 000 alatt nem adja oda.
Menj be egy férfiruházati üzletbe, és mondd, hogy egy szép alkalmi öltönyt kerestek. Ha kérdezősködnek, mondd, hogy bálba lesz, vagy valami... Ennyi a trükk ahhoz, hogy olcsó legyen.
Az én esküvőmre a /már azóta férjemnek béreltünk öltönyt. /szmokingot. Kapott hozzá 1000 forintért inget,meg spanyol ilyen derékövet. A szmoking az 8ezer volt.Tehát 9ezer volt a ruhája +10ezer a kaukció,de ezt visszakaptuk amikor visszavittük időben a ruhát. Az én mennyasszony ruhám pedig 16ezer volt.
Csillagjelmez.hu oldalon kiválasztottuk s elmentünk a boltba s kikölcsönöztük.
Köszönjük a válaszokat!
Veszprém megyeiek vagyunk,de max.Pestig elmegyünk érte,ha találunk olcsót és jót valahol.Bézsre,vagy világosabb szürkére gondoltunk,lehetőleg mindennel együtt.
Az én Menyasszonyi ruhám 10.000+áfa +anroncs hozzá 5000+áfa, majd a Menyecskeruhám 15.000Ft+áfa volt és vettük mindegyiket!Használtan,mivel egy bolt bezárt és kiárusítás volt.Szerencsénk volt nagyon.Most is ilyenféle jó ajánlatot keresünk remélve,hogy a Vőlegény öltöny vásárlását is hasonló sikerrel és megtakarításokkal nyugtázhassuk,hisz még rengeteg az egyéb költség..
mi a titemben vettük, Pesten (titem.hu), nagyon jó hely, sok féle van, de ennyire olcsó azért nincs.
(Privátban írd meg, milyen méretű kéne. A férjemnek pont ilyen a vőlegény öltönye, de sajnos kihízta, csak az esküvőn volt rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!