Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek az anyóssal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az anyóssal?

Figyelt kérdés

Az anyósommal viszonylag jóban vagyunk, de mióta kitűztük az időpontot a párommal, azóta elég negatívan áll hozzám.

Amikor arról beszéltem vele, hogy a lakásra gyűjtünk és anyukámék besegítenének, elég sokszor elmondta hogy ha szakítunk...

Mikor az esküvő került szóba akkor is ezzel jött és hogy nincs ruhája, bár nem is érdekli majd meg farmerben... Azóta ha szóba hozzuk a témát, a szervezést elmondja hogy pénz pénz és hogy szakítás lesz úgy is....

Eleve nem ő fizeti hanem mi és nem értem miért mondja hogy vége lesz....

Mintha nem fogadna el...elég nehéz így vele most, negatívan áll az egészhez. Az apóssal nincs baj :) ( tudom pici fia és nem akarja elveszíteni)

2015. ápr. 27. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

"Mintha nem fogadna el" mert nem fogad el! Sajna ez van!

Nem te vagy az első és nem is az utolsó!

Ellene nem tudsz nagyon tenni! Beszélhetsz a pároddal ő meg anyjával, de lehet az csak olaj a tűzre. Az unokák után meg vagy jobban fog elfogadni vagy nem :)

Üdv: Egy nem elfogadott meny

2015. ápr. 27. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Te semmit nem tudsz tenni. Esetleg a párod, ha eldurvul a dolog. Nálunk is ez volt, a párom kiosztotta az anyukáját. Azóta sem szeret, de nagy kínok között megjátssza magát. Szerencsére én csak 2-3 hetente találkozok vele. Engem nem nagyon érdekel, mi szeretetben és békességben boldog család vagyunk.
2015. ápr. 27. 15:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Beszélt vele, hogy ne ronsta el a dolgot legalább, mert ez neki is rosszúl esik, hogy így áll az esküvőhöz és mindenhez. Annyi volt a válasz ő cak az igazat mondja...de nem akarok a boldogságunk útjában állni...nem változott semmi

Köszönöm azért a válaszokat :) majd max süketen járok :)

2015. ápr. 27. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

A beszélgetés megvolt vele, ezentúl próbáld elengedni a füled mellett amiket mond.

Ha valamivel felpiszkál, akkor számolj el 10-ig. :)

Persze, ha netán bedurvulna és sértegetni kezdene, akkor valószínű nem tűrném sokáig szó nélkül, de igyekeznék nem balhézni, hanem megvárni míg belenyugszik és kész.

Egyébként egy idő után én tuti hergelném a saját szórakozásomra. :D Mármint nem beszólogatnék, csak adott esetben mesélnék a tervekről, esküvőről, családról, aztán jót szórakoznék a puffogásán. :D

2015. ápr. 27. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

:) Üdv a klubban! Tenni nem sokat tudsz, majd megszokod a dolgot. Lesz ez még így se, meg kell tanulni elengedni a füled mellett a gonoszságait és/vagy hülyeségeit.

Nálunk is így volt, hogy ő nem akar kiadni pénzt azért, hogy puccba vágja magát az esküvőnkre. Kinéztem neki egy egyszer használt ruhát potom összegért, de még így is nagyon nehezen vette rá a férjem, hogy vegye meg. Cipőt én vettem neki ajándékba, de inkább egy ócska, kopott, kék sarut vett fel (a szép arany-barna alkalmihoz). Hát, végül is az ő baja, nem engem néztek meg úgy, ahogy... :D

2015. ápr. 27. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat ne foglalkozz vele.Tudom ez nehez de tanulhato. Ja nalam az lett a megoldas,hogy csak azert is adom ala a lovat. O peldaul minden alkalommal elmondta,hogy ugye nem lesz gyerek meg eskuvo.Mert minek az! ( ezek mar megvannak). Azota minden alkalommal mikor a vedekezesre hivja fel a figyelmemet,azt mondom neki,hogy keso mar utban a kovetkezo gyerek (persze ez nrm igaz). Vagy amikor megkerdezi mennyivel jarulok hozza a csaladi kasszahoz ,mindig mondom semmivel,elrakom az egeszet es csak eloskodok (mert szerinte felcsinaltattam magam,hogy ne kelljen dolgozni 😊 es meg sorolhatnam...En nem veszem ezeket fel. Ha foglalkoznek vele mar megorultem volna.
2015. ápr. 27. 20:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Nállunk ennyire nem durva, ha nincsen szó esküvőről meg lakásról akkor normális...

de nyílván más megoldás nincsen..

majd ha unoka van lenyugszik talán..:D de lehet ez csak egy álom :D

2015. ápr. 27. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
"majd ha unoka van lenyugszik talán" Háááát, kívánom, hogy nálatok így legyen! ;)
2015. ápr. 28. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
1. vok! Én is azt mondtam a férjemnek hátha lesz nagy összeborulás ha jön az unoka! Erre annyit mondott ha nem kellettél/kellettünk nekik unoka nélkül akkor ne keljünk unokával sem! Ez mondjuk már elvi kérdés és nálunk eléggé el van harapódzva a viszony. Na jó nem szépítem több mint egy éve nem beszélünk.
2015. ápr. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!