Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt a helyzetet hogy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a helyzetet hogy kell megoldani? Nem akarunk bunkók lenni!

Figyelt kérdés
Részmunkaidőben dolgozom egy helyen (mert tanulok). Nagyon megkedveltem a munkatársaimat. Van akikhez közelebb kerültem (kb. a társaság fele). Hogy hívjuk meg csak a társaság felét, hogy az ne legyen a többiekkel szemben bunkóság? Ki lehet egy helyen "sima" (csak a szertartásra szóló) és vacsorás meghívót is osztani? Sajnos anyagilag nem úgy állunk, hogy mindenkit meghívjunk. :( Köszi!
2010. febr. 21. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem küld ki postán nekik vagy munkaidő után is odaadhatod.Szerintem nem bunkóság ha csak annak adsz meghívót akit jobban kedvelsz.Elvégre az egész iskolát sem hívod meg mert jóban vagy velük kicsit nem ?:)
2010. febr. 21. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
esküvőre szerintem se bunkóság, bár előfordulhat hogy egyesek csalódnak majd, hogy nem ŐK lettek meghívva
2010. febr. 21. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ezt úgy csinálta meg nemrég egyik munkatársunk, hogy a faliújságra kitett egy meghívót, ami a szertartásra szólt és szóban is elmondta, hogy mindenkit szeretettel várnak. És akit meghívtak a vacsorára is, annak adtak névreszóló meghívót, külön-külön személyesen.
2010. febr. 21. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én ugy oldottam meg hogy egyáltalán nem is tudtak róla hogy esküvő lesz.

Persze lett volna pár ember akit szivesen láttam volna de mivel nem volt sok pénzünk igy inkább hallgattam mélyen.

Persze mikor kiderült mindenki meg volt kicsit sértve de igy legalább nem volt kivételezés.

A mai napig sem bántam meg.

2010. febr. 21. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, főleg a 3. válaszolónak. :) Valószínű mindenkit (~15 fő) meghívunk "általánosan", utána pedig kiosztjuk a többieknek a vacsorás meghívót. Vagy az Ő meghívójukba rakunk egy plusz kártyát. Köszi :)
2010. febr. 21. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az volt, amikor a főnök nősült, hogy akikkel baráti viszonyt is ápolt a kollégák közül, azok lagzis meghívót kaptak, a többiek meg szertartásosat. Senki nem sértődött meg, hiszen mindenki megértette, hogy velük munkán kívül is összejárt a főnök.
2010. febr. 22. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 db szertartásos meghívot viszek be a titkárságra, nem adok mindenkinek. Lagzis meghívót pedig 1 ember kap, külön.
2010. febr. 22. 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:
én úgy csináltam, hogy írtam egy meghívót mindenki részére, ami a szertartásra szólt, és megkértem a titkárnőt, hogy rakja ki a faliújságra. szóban is mondtam mikor együtt volt mindenki, hogy ekkorésekkorittésitt, mindenkit szeretettel. aki meg a lagzira is hivatalos volt, az kapott külön, névre szóló meghívót. nem volt sértődés :) ja, a "hivatalos" részre meghívottaknak is volt egy kis állófogadás a templomi előtt, így végülis ők is vendégül voltak látva (ez nem nagy dolog volt, üdítő-sör-pogi-süti-rövidital-kávé, kimit kért :))
2010. febr. 22. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!