Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyaszonyi frizura, nektek milyen volt?
A te hajadból sokféle szépséget lehet kreàlni ,a fodràszodnak nincs valami jó ötlete ? Jómagam is menyasszony vagyok ,az én helyzetem az màr speciàlis 😉 ... A hosszú hajamtól egy éve megszabadultam , nagyon untam màr .. Merészet vàltottam és nem bàntam meg , olyasmi a hajam mint a Rihannànak volt ( egyik oldalt felnyírt ,màsikon hosszabb ..)
Nem is ez a lényeg ,hanem hogy mi egyszerűen csak vasalható kristàllyal díszítjük majd a hajam .
:) hat oszinte, kerte hogy legyen valamilyen kep.. es valamit szeretnek is.. csak igazabol nemtudom.
a hajam eleg vekonyszalu, es keveske is.. szoval valami pothajra is szukseg lesz..
mikor lesz az eskuvotok? oo, gyonyoru lesz a hajad szerintem a kristallyal :)
Nekem rövid hajam volt, amiből egy kócos fazonú frizura volt. Ez nagyon illett hozzám.
Javaslom, hogy olyan stílusú legyen a frizurád ami tükrözi a személyiséged!
Nekem idén lesz és hátközépig érő hajam van. Ezt néztem ki: [link]
nekem is kell hozzá póthaj.
Egyébként google "bride hair" csomó szépséges frizurát kiad
Nekem ilyen volt a hajam (ez nem az enyem, de a fodraszom ugyanaz). nekem nagyon illett a ruhamhoz, egyszeru selyemruha volt. szerintem a csipkehez is eleg romantikus, nem az a tipikus mufrizura, kicsit lazabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!