Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg 2 millio ca. Egy normalis eskuvo?
13. vagyok
Azt még hozzátenném, hogy én nem fizetnék ennyit esküvőért, de sok olyan dologról könnyedén, mindenféle rossz érzés nélkül le tudok mondani, amiről más nem - és ez így a jó, hogy mindenki más, és mindenkinek más a fontos. Van, akinek fontos a hajnalig tartó ereszdelahajamat lagzi élőzenével, az, hogy az 5 évvel azelőtt kinézett dizájner ruhában mondja ki az igent, vagy hogy ebben meg abban a kastélyban legyen a szertartás. Ha valaki meg tudja fizetni, akkor örülök neki, ha boldog a 2milliós esküvőjével. Az a lényeg, hogy ő jól érezze magát. Max. azzal nem értek egyet, ha vki hitelt vesz fel csak a lagzira.
Amúgy meg sok minden függ attól is, hol, milyen régióban tartja vki a lagzit, rátalál-e olcsón és jól dolgozó szolgáltatókra meg hát az ismeretség.
Nekem speciel a fotós a legfontosabb, így arra fogok többet fizetni, hogy minőségi képeket kapjak. A többi dologból nekem az egyszerűbb is jó. Nálunk úgyis csak egy beszélgetős ebéd lesz, az önkormányzatnál lesz megtartva az esküvő... szerencsére van nekem anyagárban dolgozó varrónő ismerősöm, sminkelni én fogok... szóval én így tudok megtakarítani.
Igen, kb ennyi.
Nekünk 1,8 millió lett a vége. Ebbe mindent beleszámoltunk, ami az esküvővel/lagzival volt kapcsolatos. A próbafrizurától a harisnyán át az útiköltségig mindent. (Nem volt autónk, és a meghívókat elég sokfelé kellett elvinni).
70 fős volt, és nem volt sem székszoknya, sem köszönőajándék. Pest megye volt a helyszín. A fotóson nem spóroltunk, mert úgy voltunk vele, hogy az emlékeken kívül ez maradandó, akkor legyen jó minőségű. Illetve a gyűrűk, mert az is "örökre" szól. De amin lehetett, spóroltunk. Meghívót például baráti segítséggel sk készítettük, sütiket mi vittük, az étterem lehetőséget nyújtott borok, röviditalok bevitelére, autót nem béreltünk, kölcsön kaptunk, a templomi díszítést felesben fizettük egy másik párral, mert ők is ugyanazon a napon esküdtek, és így oldottuk meg, stb... Nem érzem flancolósnak az esküvőnket/lagzinkat, de nagyon egyszerűnek sem. Biztosan kevesebből is ki tudtuk volna hozni, de mi így éreztük "tökéletesnek". Szívesen emlékszünk rá vissza. (Mindezt 2012-ben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!