Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tenyleg 2 millio ca. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg 2 millio ca. Egy normalis eskuvo?

Figyelt kérdés
Nem en vagy a hazasulando fel, csak ismerosok, akik most keszulnek ra, meseltek, mikor megkerdeztem. Nyilvan, akik egyszeru, szuk koru eskuvot terveznek, azokat nem erintik. Meghivok, 60 vendegnek etel ital, termberleti dij, ruhák, fordasz sminkes, a templom is fizetos, kell zene, torta es egy csomo minden, ami eszembe se jut. Nagyon durva, nem? Es, ahogy sorolta, az egyetlen "luxus" dolog az auto volt, amit bereltek.
2015. ápr. 16. 18:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekünk ez ,mind megvolt és "csak" 1 millió volt, pesten.
2015. ápr. 16. 18:51
 12/26 anonim ***** válasza:
56%

Lehet normális esküvőt kevesebből is tartani. De akkor nincs minden Amerikából átvett szokás, mint a köszönő ajándék, székszoknya, eldobócsokor és még sorolhatnám a "menő" dolgokat. A drága álomruhát már nem is említem.

Igaz, ettől még nem lesz tartós a házasság.

De vannak azért, akiknek ez nem pénz.

2015. ápr. 16. 18:57
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
Simán rúghat annyira, ha vki mindenből minőségit akar, és nincs ismeretsége, aki által olcsóbban vagy ingyen jut bizonyos szolgáltatásokhoz.
2015. ápr. 16. 19:01
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

Egy nagy esküvő amiben menyasszonyi ruha, idegen profi fotós, lagzi, zene, tánc, stb van 1, másfél, 2 millióba kerül igen. kb. Attól függ mennyi vendéget hívnak.

Kinek mi a normális. Én nem tartom normálisnak, hogy ennyi pénzt elvernek 1 napért. De ez csak az én egyéni véleményem ami senkit nem érdekel:)

2015. ápr. 16. 19:09
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

sok mindenen lehet spórolni. mindenki maga tudja, hogy hány embert szeretne meghívni, milyenek az igényei.

szerintem amíg valaki megengedheti magának, hogy kb 100et félre rakjon mondjuk havonta. akkor miért ne?

lehet életük végéig fognak arra a napra emlékezni.

én egyedül azt tartom hülyeségnek, amikor mondjuk hitelt vesznek fel, mert annyira nem tudnak már várni vele. én inkább össze spórolnám az árát , mint hogy hitelbe verjem magam.

én hamarosan megyek férjhez. a ruhára, a fotósra költünk, valamint a szülők kertjében lesz felállítva sátor, ahol hidegtálak, sütemény és torta lesz.

nem tartunk nagy bulit, a szűk család lesz csak jelen.

én erre vágyok. de ha valaki 100-200 főt hív meg, mert olyat szeretne, akkor hajrá. de tény, hogy többe fog kerülni.

van aki mindig fényűző esküvőről álmodott, szerintem az inkább vár 1-2 évet,mint hogy kis esküvő legyen

2015. ápr. 16. 19:37
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát igen. Én a ruhámhoz nagyon olcsón jutottam hozzá, fodrászom, körmösöm rokon, terem és kocsibérlet nincs, tortát ajándékba kapjuk, így lesz kb 1,3-1,5 millió forint 60 főre.
2015. ápr. 16. 19:53
 17/26 anonim ***** válasza:
89%

Egy rokonom már 3 milliónál jár, és esküvő még csak négy hónap múlva. Addig jönnek a költségek.

Vendégként nem valószínű, hogy olyan laza lennék, mert túl sok a flanc. Kastélyszálló, nekünk kell fizetni a szállást, utazást.

Nászajándék, ami gazdagéknál nem pár ezer forint, kicsit több. Egy ilyen helyre ki kell öltözni, nincs nagy kedvem egy alkalomért ennyire zsebe nyúlni.

Rokonság, ismerősök elég szegények, hozzájuk képest.

Többen mondták, nem is mennek, nem éreznék jól magukat.

2015. ápr. 16. 20:13
 18/26 anonim ***** válasza:
81%

Nézd, én ha ilyet olvasok, mindig kiakadok. Dehát ez én vagyok.

Soha, de soha nem adnék ki ennyi pénzt egyetlen napi bulira, soha nem hívnák meg az esküvőmre olyan embereket, akikkel évente egyszer találkozom, vagy egyszer sem...sosem álmodtam menyasszonyi ruháról...ha vernének sem venném fel...

A sminkemet magam csináltam, a hajamat is...a fotókat az unokabátyám....sosem nézegettem azóta sem...halálom, amikor esküvői fotókat nyomnak az orrom alá...

de mondom, ez én vagyok.

2015. ápr. 16. 20:40
 19/26 anonim ***** válasza:

ha lenne esküvőm, nekem nagyon egyszerű lenne.

már láttam is valahol egy ruhát, kb. 5000 ft. nagyon cuki, nekem egy ilyen pont jó lenne.

nem akarnék jelmezbált, inkább lenne könnyed, boldog.

ha valakinek nincs is kertje, szerintem bérelni egy házat egy vagy 2 napra még mindig olcsóbb, mint bármi más.

2015. ápr. 16. 20:56
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen, nekunk is 2-t kozeliti a szumma. Talan 1-2 szazezerrel leszunk alatta ugy, hogy a fotos es fodrasz, sminkes ingyen van. Az kb pont 200e sporolast jelent
2015. ápr. 16. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!