Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvődön milyen cipőt viseltél?
Nemsokára esküvő és nem tudom milyen cipőm legyen. 2 elvárásom van:
1. fehér legyen
2. magassarkú legyen-bár félek egész nap nem tudok benne állni
Nektek milyen cipőtök volt? Megbántátok? Ha igen mit változtatnátok meg?
En magassarkus vagyok, kb minden nap hordok. Rajtam egy ezust platform szandal volt. [link]
Ezek a platform cipok nagyon kenyelmesek amugyhajnali 3 krul erezem meg, hogy elfaradt a labam. Eredetilg en is feheret szerettem volna de a menyasszony es a menyecskeruhamhoz is ez illett jobban, mert mindketton csillogo, ezust diszites volt. Egy nem magassarkus baranom pl. szep feher ballerinacipoben volt, nagyon vaganyan nezett ki, bar a nasznep nem vette eszre a ruhaja alatt.:)
Én egy fehér magassarkúban voltam, és be volt készítve egy fehér balerina cipő, de nem kellett, pedig hajnal 4-ig táncoltunk. Igaz kaja közben az asztal alatt kétszer vagy háromszor levettem :)
Vedd fel előtte párszor azt a cipőt, ami rajtad lesz, hogy szokja a lábad és "betörjön" egy picit a cipő, szóval ne akkor legyen először rajtad.
Fehér 10 cm sarkú Tamaris cipőm volt.
Nekem kb. 2 óránként le kellett venni pár percre, és éjfél után cseréltem egy kb 5 cm magas fekete szandálra.
Nekem körülbelül 10 centiméteres, fehér magassarkú cipőm volt nyitott orral. Nagyon kényelmes volt, csak a menyecsketáncra cseréltem le.
Ha félsz a magassarkú viselésétől, akkor készülj egy lapostalpú cipővel, amire lecserélheted a szertartások után a vacsorára. A szertartás alatt úgyis annyi minden másra fogsz figyelni, hogy észre sem veszed majd, mi van a lábadon! :)
Én utálom a magassarkút és nem is bírom! :)
Rá szántam magam egy 3 cm-esre,de nem volt rajtam csak egy órát!Aztán egész este egy fehér csipke balerina cipő volt rajtam! :)
Mivel a párom fél fejjel alacsonyabb nálam, a magas sarkú eleve kizárt (nem baj, amúgy is utálom).
Valami kényelmes lapos szandi/topánka lesz rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!