Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Plus size koktélruhát hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plus size koktélruhát hol tudok venni?

Figyelt kérdés

Esküvőre szeretnék venni koktél ruhát, de eddig nem találtam olyan üzletet ahol elérhető áron, olyan ruhát találtam volna ami tényleg jól állna.

Tud valaki ajánlani olyan üzletet ahol kapok csinos plus size koktél ruhát?

2015. ápr. 10. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért az aliról inkább ne. Én folyamatosan rendelek magamnak, másoknak, a méretek nagyon csalóak illetve csalódás lehet a ruha is, mert sokszor nem olyan, mint a képen. Ismeretségi körödben keress egy varrónőt, esetleg vaterán, olx-n, jófogáson is nézz szét.
2015. ápr. 10. 16:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebay-ről szoktam ruhákat rendelni, nagy a kínálat.
2015. ápr. 10. 16:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet le leszek pontozva, de én gyönyörű, nagyobb méretű ruhákat szoktam látni a darabos HÁDA üzletekben. Érdemes lenne megnézni, ha van felétek, én már 3at is vettem ott, meg a menyecskerucim is onnan volt, 2999.-ért :)
2015. ápr. 10. 22:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Sokat vásárolok én is ott, és a családom is, de kb. ez az egyetlen olyan alkalom amikor nem használt ruhát szeretnénk venni.

Nem pontozlak le mert te is segíteni akarsz, és minden segítséget köszönök! :)

2015. ápr. 11. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!