Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, hogy a párom már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom már az esküvőre gondol?

Figyelt kérdés

Én 20/L vagyok, egyetemen tanulok.Ő 23/F, dolgozik,külön lakása van. Még csak 4 hónapja vagyunk együtt, de párom már elmondta, hogy én vagyok számára a tökéletes nő, engem szeretne majd feleségül venni,akár már jövő nyáron is (bár szerintem ezt csak viccből tette hozzá). Egyenlőre külön élünk, de ha minden jól megy, a nyáron vagy szeptembertől hozzá költözöm,mert én kinn lakok Budakeszin, ő meg kb az egyetemem mellett. (kb két óra út a kettő között).

Na de ugye a fő kérdésem az, hogy nem furi, hogy már ilyen ˝gyorsan˝ erről beszél? Elvégre pont a pasik azok, akik nem szeretik ezt a témát. Nekem rajta kívül csak egy néhány hónapos kapcsolatom volt, neki rajtam kívül 4 szintén néhány hónapos. De azt mondja, én vagyok a számára tökély, mindig ilyen nőt keresett. Persze én is nagyon imádom őt. Csak félek. Mármint nem a házasságtól, hanem attól, hogy tényleg komolyan szeret-e, illetve hogy tud ennyire szeretni. Tudjátok,engem az előző kapcsolatom tönkretett teljesen lelkileg. Az exem lelkileg terrorizált,majd meg is csalt. És sajnos egy év után még mindig nem tudtam feldolgozni. Pedig a párom annyira nagy szeretettel bánik velem, hogy az szinte hihetetlen.

Nos,kb ennyi. Bocsi, hogy a vége átment lelkizésbe. Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 3. 06:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar negy kapcsolata, van annyi tapasztalata, hogy tudja mi kell neki es mi nem. Van az ugy hogy keresel, keresel, evekig egyutt jarsz valakivel, es megis erzed, hogy nem o az igazi, es aztan valakivel meg rovidke ismeretseg utan erzed, hogy revbe ertel. Lehet, most o is igy erez. 4 Honap persze keves, meg jobban meg kell ismernetek egymast, 4 honap utan en is ugy ereztem, minket semmi sem valaszthat szet, aztan megis ra kellett jonnunk, hogy nem illunk egymashoz.orulj hogy igy erez, aztan majd ugyisaz ido eldont mindent. (Mellesleg szerintem ha nem ereznetek ugy, hogy el tudja kepzelni veled, akkor nem is lenne ertelme egyutt lennetek)
2015. ápr. 3. 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Normális hgy erről beszél. Fiatal, szerelmes, lelkesedik. Azért olyan halálosan komolyan ne vedd senki szavait, a szerelmesek szeretnek szuperlatívuszokban beszélni "mindig, soha örökké, leg...bb" és így tovább. Essen jól a kényeztetés, de ne vedd készpénznek az ilyen szerelem hevében kicsúszott mondatokat. Nem lesz örökké szerelmes, nem fog örökké téged tartani a legtökéletesebbnek, nem lesz mindig ilyen nagyon látványos a kényeztetés és végül egyáltalán nem biztos, hogy össze fogtok házasodni. De ez mind normális dolog, egyelőre csak élvezd a pillanatot és a másik jellemére koncentrálj, ne a szavaira.
2015. ápr. 3. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Minden kapcsolatnak ilyennek kellene lenni. Már az összeköltözés ELŐTT kellene megbeszélni, hogy a férfi házasságot askar, vagy csak szexpartnert és házvezetőnőt. Akkor nem rinyálna évek múlva is annyi nő, hogy "miért nem kéri meg már a kezem?"

Örülj, hogy ilyen párod van.

2015. ápr. 3. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Az én párom már a gyereket is szóba hozta elég korán. Utólag bevallotta, hogy novemberben szerette volna megkérni a kezemet csak éppen nem úgy jöttek össze a dolgok. Akkor voltunk 9 hónaposak. Neki volt már kapcsolata előttem, nekem nem de őszintén nem is bánnám ha ő lenne az igazi.
2015. ápr. 3. 07:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom. Márminthogy barát barátom, aki szerelmes lett egy lányba. Volt előtte már kapcsolata, de ebben az esetben aztán tényleg nagyon szerelmes lett. Pár hónap után már vitte a gyűrűt a lánynak. Mondtam is neki, hogy korai ez még. De ő annyira romantikus típus volt és annyira szerelmes, hogy csak na. Szóval vannak ilyenek. Ő komolyan gondolta.

Persze olyat is tapasztaltam már, hogy valaki szerelmes megígér fűt-fát, aztán kiderül, amikor kezdenek jönni a hétköznapi gondok, hogy egyszer csak már nem is annyira szerelmes. Ez meg velem történt meg. Igaz, ő nem az esküvőt emlegette konkrétan, hanem a gyerekeket... Ilyen is van.

De szerintem mindenképp próbálj meg bizalommal fordulni a jelenlegihez! :) Az, hogy mi volt a múltban másvalakivel, soha ne befolyásolja az aktuális kapcsolatodat! ;) Az, hogy valaki hülye volt a múltban, nem jelenti azt, hogy más is hülye lesz! Sok boldogságot!

2015. ápr. 3. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen még túl korai erről beszélni, pláne mindössze 4 hónap után.. Azért azt ne felejtsd el, ha ilyen könnyen jönnek az fellángolásai, lehet olyan könnyen is fog menni. Annyira komolyan ne vedd, esetleg ha zavar, mondhatod neki, hogy ennyire ne siessen előre. 23/M
2015. ápr. 3. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Azert egy evet aludjatok ra +igen, eljetek egyutt , talan ez a legfontosabb.
2015. ápr. 3. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálta az exem. Mint utóbb kiderült, túl jó parti voltam hozzá, és nagyon be akarta magát biztosítani...Remélem, nálatok nincs ilyen gond.
2015. ápr. 3. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Lényegében régen az volt a furi, ha esküvő nélkül laktak együtt. :D

Igazából ez teljesen normális, mármint a házasság.

2015. ápr. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!