Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap esküvőm. Kezdek izgulni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 11:22
11/19 anonim válasza:
Sok Boldogságot!Meglátod, életed legszebb napja lesz a holnapi, ne izgulj.
12/19 anonim válasza:
teljesen normális, hogy izgulsz :) én aznap is izgultam mikor a ruhát felvettem attól, egészen a templomajtóig...onnan valahogy már nem...valaki írta, hogy reggelit egyél, ez nagyon jó tanács! apukám engem is rávett, hogy reggel MUSZÁJ enni, pedig nem szoktam, de nagyon jól tette! sok az idő estig, gondolom nem szeretnéd, ha az oltár előtt korogna a gyomrod :) ja, pia: én mézes barackot ittam...apám küldte fel a pincérrel, azt üzente igyam meg, mert nem lehet engem ma elviselni :) de tényleg jót tett, kicsit oldódtam :)
13/19 anonim válasza:
K*rva jó ez a piás tanács:D Lehet h vizsgák előtt is le kéne húzni egy felest a hallgatóknak?:D Se tényleg tetszik!
15/19 anonim válasza:
De minek izgulsz? Holnap belépsz a Párádájszba, vagy a rabszolgasors?:)
16/19 anonim válasza:
Remélem nem izgultad agyon magad, mert már túl is estél rajta.Milyen volt?Már kíváncsi vagyok nagyon!Gratula!!!
17/19 anonim válasza:
sok boldogságot! gondolom holnap kerülsz leghamarabb net-közelbe, tessék mesélni!
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat,a bátorítást!Hát ami azt illeti...előtte lecsúszott egy kis mézes..De nagyon sokat segített!!Felesleges volt ennyit izgulni...Még egyszer köszönök mindent!21/L
2010. febr. 24. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!