Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Holnap esküvőm. Kezdek izgulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap esküvőm. Kezdek izgulni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 11:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Ne izgulj :) Én még a fodrásznál sem izgultam, pedig percre ki volt számolva az idő, hogy ennyi a fodrász, ennyi a kozmetikus, ennyi a ruhafelvétel, ekkor jön a vőlegény..stb. Én akkor kezdtem el izgulni, mikor anyukám rám adta a menyasszonyi ruhát, akkor már kezdtem érezni, hogy ez nem egy mindennapi dolog lesz...:) (tipp, bár nem ismerem a habitusodat, pl egy kis hipp-hopp szex "levezetésre"?:) )

2010. febr. 18. 11:26
 2/19 anonim ***** válasza:
98%

Júújj de irigyellek :D

Amúgy mi az, amin izgulsz? Az esküvő miatt, vagy ráparáztál egy kicsit a döntésre?

Remélem mára már nincs intézni valód, pihenj, igyál egy pohár bort, olvasgass hátradőlve, lazíts. Én biztos ezt tenném.

2010. febr. 18. 11:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
ja , bocs , lehet hogy épp Te vagy a vőlegény:D (de a lepedőgyűrés attól még tipp...:D)
2010. febr. 18. 11:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

én a templomban kezdtem el igazán izgulni, fogalmam nincs hogy kerültem az oltárhoz.

jótanács: igyatok meg egy-egy jégert előtte. sokat segít. én bánom, hogy csak utána húztam le.

2010. febr. 18. 11:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hú én az esküvőm előtti éjszakán nem tudtam aludni, mert a férjem belázasodott. Soha jobbkor. Ráadásul elfogyott otthon a lázcsillapító, így hajnal 3-kor mentem a kórházba gyógyszerért. Persze utána már nem tudtam visszaaludni, de legalább lement a láza. Aztán reggel azon izgultam, hogy ne essen az eső, mert eléggé be volt borulva, bár az időjós napsütést ígért. Szerencsére a férjem leerőltetett egy kis reggelit a torkomon. Ez jó volt, mert ugye utána csak este ettem. Szóval egyél egy pár falatot, mégha nem is kívánod.

Mire mentem a fodrászhoz, verőfényes napsütés lett. Minden úgy alakult, ahogy akartuk. Ha ezt tudom, nem idegesekedem annyit!:)

Szóvalj ne izgulj, minden remekül fog sikerülni.

2010. febr. 18. 11:36
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is gratulálok! :)

De ne izgulj, minden rendben lesz. Te is igen-t mondasz, a párod is, szóval nincs mi miatt aggódni. Én az esküvő előtt egy vodka-narancsot toltam be (a koszorúslányokkal együtt) és a páromék is a koszorúsfiúkkal is "koccintottak" egy pálinkával.

Mindenki nagyon lazán vette az akadályokat! :D

Szóval ne aggódj, ne izgulj! :) Sok boldogságot!

2010. febr. 18. 11:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
aranyosak vagytok, hogy biztatjátok az ívásra...:))) Én nem mertem inni se előttelévő nap, sem az esküvő előtt közvetlen (pedig kínáltak), mert féltem hogy akkor egy fél üveggel lehúzok :DD /de most komoly!!)
2010. febr. 18. 11:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Igyál egy házipáleszt! :D Az biztos lenyugtat!
2010. febr. 18. 11:43
 9/19 anonim ***** válasza:
10%
sztem mondd le ... nem kell ennyi izgalom
2010. febr. 18. 12:11
 10/19 anonim ***** válasza:
úristen és ráérsz ma netezni?! :) Mi aznap reggel hamburgereztünk titokban és az egész esküvői napból ennyi maradt meg bennem:)
2010. febr. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!