Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kit hol tartotta az esküvőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit hol tartotta az esküvőjét?

Figyelt kérdés

Meg voltatok elégedve a hellyel ?

Hány embert hívtatok meg ?

2015. márc. 30. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Leírhatom, de ez neked miben segít?
2015. márc. 30. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem, legalább régiót adj meg. Vagy mindegy? átutazzátok a fél országot, ha kell?

Mi Mádon tartottuk a Kúria Hotel rendezvénytermében.

A hellyel és a kiszolgálással is meg voltunk elégedve.

60 ember volt a meghívottak között kb., a végére úgy 55-en lehettünk.

2015. márc. 30. 16:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Én Budapesten élek.

Igazából olyan helyet keresek amit tetszik ezért volt a kérdés.

És igen, ha kell utazunk.

2015. márc. 30. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan még nem volt, de ismerősök ajánlására a hemingway étteremben lesz a feneketlen-tónál a 11 kerben. A honalpjukon találsz képeket, az ár pedig 14 körül van/fő. Pontosan nem tudom, bocsi, már rég foglaltuk le és a sok árajánlat miatt kissé kavarognak a fejemben az összegek, de 14 valahányszázra jött ki, ahogy leosztottuk az összeget.

Ezek voltak a tapasztalatok ismerősöktől: nagyon kedvesek a pincérek, nagyon szép a hely és persze a környezet is a tó miatt, nagyon jó és nagyon különleges a kaja, jó a zenekar (saját zenekaruk van, így nekünk azzal se kellett foglalkozni)

2015. márc. 30. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Budapesten tartottuk a Hullám vendéglőben.

Mi mindennel nagyon elégedettek voltunk.

2015. márc. 30. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Zila cukrászdában volt, tökéletes volt minden. 65 fővel számoltunk, de kevesebb lett.
2015. márc. 30. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:

11. kerületben, a Hunguest Hotel Griff-ben. 121 meghívottból 95-en jöttek el a vacsira is. Nagyon jó árak vannak, és mégsem CSAK a hagyományos ételek. Éjféli vacsit nem is kértünk, mert a maradék sülteket külön rakták egy pultra, és egész éjjel lehetett enni belőle, így is annyira tele volt mindenki, hogy a tortából alig fogyott. Reggel 4-ig buliztunk.

De van amúgy egy kisebb termük is, ha kevesebb a ti vendégeitek száma. Ugyanaznap egy másik pár ott tartotta az esküvőjét, láttuk is őket, de az épület másik folyosójáról nyílt az a terem, így nem zavartuk egymást, és a násznép sem tudott eltévedni, elkeveredni.

2015. ápr. 3. 10:27
 8/8 anonim válasza:
Öbölház
2015. júl. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!