Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a menyasszonyom ezt?
az exemmel van egy közös lakásunk
folyik a vagyonelosztási per és elég csúnya
terveztük az esküvőt idén
de amint látom addig nem lesz pont a per végére
az ex mindent kitalál csak h ne legyen egyszerű a dolog
ezért kéretem h halasszunk egy évet az esküvővel
tudom hogy már majdnem minden le van szervezve
de én szeretném ha tiszta lappal kezdhetnénk az életünket
erre kiborult hisztizik zsarol
pedig tudja h vele tervezem az életem
mivel tudnám megértetni vele h számomra ezt fontosabb most rendbe rakni mint az esküvő amit később is meg tudunk tartani !
Számomra ez úgy hangzik, hogy
- vagy nem gondoltad át rendesen az esküvő időpontját (de ebben az esetben korábban kellett volna körültekintően tervezni)
- vagy (talán magadnak sem vallod be, de) nem is akarod igazán ezt az újabb esküvőt és időt akarsz nyerni:(
Ha már minden le van szervezve, akkor már csak olyan esetben érteném meg az esküvő elhalasztását, ha
- közvetlen előtte családi tragédia történne
- úgy változna meg az élethelyzetetek, ami nem teszi lehetővé azt, hogy akkora kiadásba verjétek magatokat, mint amit terveztetek (ha "nagy" esküvőről van szó)
- valamit tesz a menyasszonyod, ami sokkol (bár akkor lefújásról és nem elhalasztásról lenne szó)
A per tárgyával, stílusával és lehetséges időtartamával viszont tisztában voltál (lehettél volna) eddig is, ez nem meglepetés. Valamint teljességgel egyetértek a korábbi válaszolóval abban, hogy ezzel csak az exed malmára hajtod a vizet. A párodnak azt üzened mindezzel, hogy az exed a fontosabb. (Ha nem is ez áll szándékodban.)
Ezzel együtt megérthetné ezt az exed, de nem vetheted a szemére, ha nem érti meg, és megbántottnak érzi magát.
11-esnek
de alaposan át lett gondolva
de ha az ex nem jön el és halasztást kér akkor annyival tolódik a per befejezése
nem 2 hétre kapok új időpontot hanem 2-3 hónapra !
nem voltam még nős ! az exet nem vettem el !
ezért ez a hercehurca !
házasság lett volna akkor fele-fele és gyorsan véget ér
én minden szüksége dokumentumot beszereztetem és letettem
ö az aki mindig "elfelejt" valamit vagy egyszerűen elfelejt eljönni és az ügyvédével kér halasztást
az én ügyvédem azt mondta tiszta gyors ügy ehhez képest majd 1 éve tart már !
értem én h meg van bántódva
és nem nem tett semmit sem
nem véletlen akarom elvenni
12-nek
az ex nem tud az esküvőről - legalábbis nem hiszem h tudna
másik h anyagi indoka is van - nem megy egyszerre kifizetni az esküvőt és az ügyvédet !
és azt sem akarom h mindent ö fizessen
milyen férfi lennék ha ezt hagynám !
14: Még mindig jobb férfi lennék, mintha lemondasz egy megszervezett esküvőt.
Tényleg nagyon durva indokkal szoktak csak lemondani. Haláleset. Vagy ha meggondolja magát valamelyik fél.
Akkor eleve nem kellett volna belevágni, amíg nem zárul le a per.
Meg azért ez is pénz veszteség lenne. Gondolom, kellett előleget adni, biztosan van valamennyi kötbér, ha lemondjátok a szolgáltatásokat.
Én át tudom érezni a helyzeted, csak a körítés érdekes számomra. "kiborult, hisztizik, zsarol"... Ti nem beszélgettek egymással? Gondolom, ha felnőtt nő lenne és folyamatosan tájékozott lenne az ügyben nem viselkedne úgymint egy tini.
Egyébként én sem szívesen kísérnék senkit az oltárhoz egy ilyen felhővel a fejem felett. Aki ezt nem képes megérteni elmehet a búsba..
Nem nagyon razhatott meg, hogy a menyasszonyod mar nem szeret, boldogtalan, es azzal a kollegaval kavar, akibe szerelmes...
Ezek utan milyen eskuvorol beszelunk?
Na innentol kezdve kamu az egesz.
próbálom megértetni vele
de egyszerűen nem hat rá a logika
náluk az a szokás h eljegyzés után 1 évvel esküvő
nem érti meg h semmi nem történik ha 2 érvre rá lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!