Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Őszintén, akik tárgyat adnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, akik tárgyat adnak "köszönőajándék"ként azok tényleg azt hiszik, hogy a vendégek örülnek neki?

Figyelt kérdés

Vagy itt is az a lényeg, hogy legyen valami, hogy mindenki elmondhassa, hogy dikk az ő esküvőjükön még az is volt, esetleg az a valami minél lenyűgözőbb legyen, hogy beszéljenek róla?

Mivel nagy a családunk és a barátikörünk, ezért sok esküvőbe járunk. Elárulom, a legtöbb vendég egyszerűen azért viszi el, mert bunkóság otthagyni.

A kézzel ragasztott dobozok, tasakok nagy része még a helyszínen az enyészeté lesz, nem egyszer mentünk más vissza másnap a helyszínre sütiért. A menyasszony és családja két éjszakán át ragasztott dobozkái 70%-a a földön az egyéb dekoros szemét között. Legalább a bonbont többnyire kiették belőle mondjuk... Bár sokszor a 10 személyes körasztalnál egy-két ember eszi meg/viszi el mindenki bonbonját, mert a többieknek nem kell. De ez legalább elfogy nagyjából és nem is olyan drága.

Viszont a tárgyak... Porfogók. Magányos kacatok, amit a hátuk közepére sem kívánnak a népek, de bunkóság nem elvinni és rakosgatni ide-oda, pedig már így is annyi szar van otthon...

Őszintén, ezek az ötletek, amik vannak.

-Hűtőmágnes az ifjú párról.

A nagyit és a szülőket kivéve mégis ki fogja kitenni más lávcsis csókcsis képét a hűtőre? Esetleg az esküvőre rápörgött öribarinő egy időre..

-pohárka

egy magányos festett pohár. Remek. Mire jó? Semmire. Lehet mégcsak nem is tetszik. De ha tetszik is, egy magányos pohárka, kilóg mindenhonnan, használva sose lesz, csak ide oda rakosgatva, más esküvői dátumával. Itt megint igaz, hogy a te esküvői dátumod, hiába szeretnek, imádnak az ismerőseid, rajtatok, a szülőkön és a nagyszülőkön kívül senkinek sem akkora szám, hogy annak feliratozott mementót kelljen állítani a lakásukban egy vitrinben

-hímzett könyvjelző

Ha használ is az ember könyvjelzőt, de sokan nem használnak, nyilván nem egy lávcsis, galambocskás, szívecskés keresztszemes hímzett és pompomos anyagdarabot fog annak használni (főleg egy férfi) amin mondjuk az szerepel, hogy Zoli és Évi 2007.. Mert hát a te esküvőd neki megint csak nem akkora esemény, hogy lecserélje a meglévő könyvjelzőjét erre, vagy elkezdjen használni egyet, ha 10-20-30-40 évig megvolt nélküle.

-toll

na jó, ez mindig jól jön, de megint csak valaki más esküvőjével feliratozva? Na meg eleve a leggagyibb toll feliratozása se egy filléres tétel, de még mindig olyan, mint egy cég ócsó repiajándéka, amiről az süt, hogy ócsó de legalább reklámozza a hashajtót, a fröccsöntést, a kürtőskalács sütő bétét.. meg hát inkább a Reparon toll, mint a Zoli & Évi 2020 08 16

Ha már dátumnak állít emléket az ember, akkor a sajátjának teszi..

Amik még "ütősek" szoktak lenni, a kis világítótorony meg a hasonló ráutalós dolgok, mert ott kérte meg a kezét... de a vendégeknek semmit se mond, csak azt, hogy de jó, egy újabb kínai műanyag figura, amit ha nem viszek el paraszt vagyok, de ha elviszek, akkor meg magamnak termelem a lomot

A lomtermelés szempontjából a meghívók is viszik újabban a pálmát, a palackba zárt, kémcsöves, fityegős, fellobogózott meghívók. Az egyszerű borítékban papír, vagy feltekerve papír meghívók még 30 év múlva is megvannak sok mindenkinél. Hogy miért? Mert egyszerű kis lapok, amik kiegyenesítve meghúzódnak fotóalbumokban, papírok között, nem sok vizet zavarnak. De a különböző felékszerezett csodák, darabonként "nyóccázé" (vagy többért) csak arra jók, hogy a pár egy rakás pénzt kiadjon a vendég meg egy ideig rakosgassa egyik fiókból a másikba a csodát, majd a végén úgy legyen vele, hogy a fenébe is, kivágom, mert nem lehet férni, esetleg azt az egyszerű papírt, amit beletettek elteszem...

2015. márc. 27. 10:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
30%

Organzába csomagolt teafilter teamécsessel rajta egy kis köszönőkártya! Utsó percben találtuk ki, nem is akartunk egyébként ilyet. Teafilter megfőzöd, mécsest elégeted kispapírkát besuvasztod az albumba. Ennyi!

Nem kell rakosgatni! És most 4 év után jajdenagyon megdícsérhetem magam ha a kérdező is egyetért?!

Egyébként a rakosgatásról meg annyit hogy volt olyan aki direkt elrakta a nevünkkel meg a dátummal ellátott szalvétát és inkább egy papírzsepit használt szalvétaként, pedig senki nem tartott pisztolyt a fejéhez hogy ne törölje bele a száját!

2015. márc. 27. 11:53
 22/61 A kérdező kommentje:

"a nevünkkel meg a dátummal ellátott szalvétát"

Szalvéta leglább kell minden terítékhez, azért ez nem egy kategória a Zoli&Évi egyszem pályinkás poharával, folyékonyszappan-tartóval vagy szerelmetes kulcstartóval vagy most jut eszembe hallottam már olyat is, aki egy kis cserép virágot adott... Amúgy a szalvéta tipikusan az a dolog, amit vannak akik elraknak, akkor is, ha nem a ti nevetek van rajta, csak azért, mert szalvéta és olyan mintája még nincs/nem látott (tegye fel a kezét az a nő, aki annak idején gyűjtött szalvétát és igaz 10 éve nem nyitotta ki a gyűjteményest dobozt még is úgy érzi még mindig egy-egy érdekesebb darabnál, hogy "ilyen még nincs. Szerintem ha most látnánk egymást a gép előtt, akkor nagyot röhögnénk, hogy "te is?").

2015. márc. 27. 12:01
 23/61 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Második válaszoló!

Az ember nem a pár költségén szokott "zabálni" az esküvőn,ugyanis a borítékba tett nászajándék szokta fedezni a rá eső költségeket,sokszor jóval többet is.Bicskanyitogató a stílusod.

Ez az ajándék is egy Amerika majmolás,értelmetlen.

2015. márc. 27. 12:02
 24/61 anonim ***** válasza:
82%

Én akkor most elmondanám a másik oldalt.

Mi nem akartunk köszönőajándékot, mert minek. Sőt. Ültető kártyát sem akartunk, hanem beszámozni az asztalokat és megmondani, hogy ki melyik asztalhoz üljön. Úgy ítéltük, hogy 10-10 ember közt csak nem lesz verekedés, hogy ki ki mellé ül és nekünk sem kell napokat azon agyalni, hogy kit ki mellé ültethetünk.

Boldogak voltunk ezzel az ötlettel. Ahogy közeledett az esküvő, egyre többen érdeklődtek a "részletekről". Mindenki meg volt rökönyödve, hogy se kártya se ajándék, így mit tesznek el emlékbe? Egy idő után nekünk lett kellemetlen, hogy milyen bunkó pár vagyunk, hogy nem készülünk "semmivel", ezért hirtelen felindulásból elkövetett buborékfújó vásárlásra szántuk el magunkat (mert azt lehet a ceremónia után fújni rizs helyett, meg a gyerekek összeszappanozhatnak mindent a buli alatt)

Na ilyenkor szakadjon az ember kétfelé, hogy valaki szerint hülyeség, mások meg epekednek utána :)

2015. márc. 27. 12:05
 25/61 anonim ***** válasza:
85%

Ne rökönyödjön, hogy nincs ajándék. Nem kap, nem kap. Ez van. Még hisztizik, hogy nem tud mit elrakni. Hány évesek?

Nekem 10 éves koromból van egy kis műanyag villám, amit pizzához adtak. Az volt az első alkalom, hogy szülők nélkül mentünk nyaralni (tábor), és eltettem emlékbe, ma is megvan. Nem kellett külön ráírni, hogy "ezt tedd el ajándékba, hogy emlékezz".

2015. márc. 27. 12:08
 26/61 anonim ***** válasza:
19%
Hát konkrétan aki elrakta 50-es hölgy és nem kimondottan az a gyűjtő fajta. De te biztos jobban tudsz mindent, pontozz csak le nyugodtan! Te ezt élvezed! Aki veled egyetért - miszerint hülyeség az ajándék - annak zöld aki meg arra, mert vetemedni hogy az esküvőjén ajándékot adott azt meg lehet lefelé nyomni! Tényleg mekkora sfejek voltunk ezzel az ajándékkal amit rakosgatni sem kell!
2015. márc. 27. 12:08
 27/61 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom, én kiraktam a hűtőre a hűtőmágnest, amit legutóbb kaptam esküvőn, pedig nem a legközelebbi barátnőm ment férjhez, meg az ültetőkártya is megvan még. Mondjuk, ez az én tudatlanságom, de eddig azt se tudtam, hogy a hűtőmágnes köszönőajándék lenne :D Szerintem kedves és aranyos dolog volt részükről. De abban igazad van, hogy ha nem kapok ilyet, fel se tűnik. És igen, nem mindenki olyan kis érzelgős gyűjtögető, mint én. De hát neked most nem mindegy? Hazaviszed, hogy ne legyél bunkó, utána meg ha zavar, eldobod, senki sem fog rákérdezni, hogy megvan-e még. A pár költsége, nem a tied, hadd döntsék el ők, hogy mire akarnak költeni és mire nem.
2015. márc. 27. 12:39
 28/61 anonim ***** válasza:
16%
Miután elolvastam az egész litániádat, csakis az az egyetlen dolog jutott eszembe, hogy mennyire szánalmas vagy te, kérdező.
2015. márc. 27. 12:46
 29/61 anonim ***** válasza:
86%

A dobozka egy csomagolás. Ahogy a karácsonyi ajándékról is letépjük a papírt, ahogy az arckrém papírdobozát is kidobjuk, úgy megy a kukába a bonbon csomagolása is. De mennyivel szebben mutat az asztalon, ha nem egy csupasz konyakmeggy van ott arany sztaniolban, hanem egy dekorációhoz illő színű csomagolás. :)

Én a használható ajándékoknak örülök, azoknak látom értelmét. Egyik esküvőn kis dobozka volt, benne házi mézeskalács, egy kis fotó a párról, a doboz külsején meg a név. Így nem volt haszontalan, mert nem kellett külön ültetőkártya, a mézest megettük másnap reggeli után, a fotó meg emlékbe megmarad, nem foglal helyet. Örülnék még egyadagos fürdősónak, szappannak, vagy bármi kis apró, felhasználható ajándéknak, ami még szerez pár kellemes percet az esküvő után is. :)

Amiket nem szeretek, azok a kis pohárkák, kerámia szalvétagyűrűk és hasonlók, amiket az ember szettben szeret otthon látni, nem pedig más nevével feliratozva egyenként, ezzel maximálisan egyetértek.

2015. márc. 27. 12:49
 30/61 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó vagyok.Megjegyzem, hogy az én esküvőmön sem lesz ajándék, se ültetőkártyák, és akkor se lenne, ha valaki az esküvő előtt kérdezgetné ezt, hogy mi lesz az ajándék.Mégpedig azért nem, mert én így látom jónak, és nem érdekel, hogy más mit szól hozzá. Az viszont, ahogy te a kérdéshez hozzáállsz, elég gáz.Ha valakit boldoggá tesz, miért ne lehetne neki ajándékot adni a vendégeknek? És az, hogy képes vagy erről regényeket írni, meg fikázni azokat, akik azt csinálják, ami nekik tetszik, na az tesz téged valóban szánalmassá.
2015. márc. 27. 12:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!