Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldanátok/oldottátok meg az ételt, ha nem étteremben?
Nem étteremben leszünk, hanem bérelünk egy helyet, és oda rendelnénk ételt.
Szerintetek hogy/honnan a legolcsóbb/leggazdaságosabb?
Budapesten lesz. Ha tudtok konkrét helyet is ajánlani, megköszönöm! :)
Pl. netpincer.hu-ra regisztrálj, keress a közeledben olyan éttermet, ahonnan lehet rendelni, és jó véleményeket írtak róla a felhasználók.
Ha nagyobb rendelés lesz (+20 fő), akkor előtte egy próba rendeléssel megnézhetnéd, hogy mennyire jók Neked.
Catering cegek kozott neznek szet.
Illetve tesomeknal is igy volt, ahogy ti tervezitek. A helyszin kozeleben volt egy kis etterem, ok gondoskodtak az etelrol. Lehet erdemes lenne megneznetek nektek is, hatha van a kornyeken olyan etterem ami vallalja
Én nem feltétlen szeretnék cateringet, egy szóval sem mondtam, sőt! Épp a tanácsotokat kérem, mit ajánlotok. Tehát, kedves utolsó, mit ajánlasz? Mindenképp külső helyről kell a kaja, mert a hely már megvan, és nem kérnek háromszoros árat, mert ismerősön keresztül foglaltunk termet, ahol az egész gyerekkoromat töltöttem szinte, édesanyám is ott dolgozott, és amúgy is fix áraik vannak, ami már le is van beszélve. :) Épp próbálnak rábeszélni az olcsóbb teremre technikai dolgok miatt. :D
Szóval csak a kaját kéne csak megoldani. Még csak a tálalást sem, csak étel kéne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!