Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem érti meg senki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg senki, hogy nem szeretnék nagy lagzit?

Figyelt kérdés

Az én álmom egy kis kosztümös esküvő, ahol a vőlegényem, én és a szüleink/ testvéreink vannak jelen és a városházán lenne. Utána nem lenne még ebéd vagy vacsora sem.

Anyukám szerint minden lány nagy habcsókos esküvőről álmodik, és nem az igazi számomra a barátom, hogyha én ezt nem szeretném.. Meg azt is mondja, hogy még gyerek vagy. 25 évesek vagyunk, már 4 éve együtt élünk. Mind a ketten lediplomáztunk már és dolgozunk. Barátnőim is kiakadtak ezen, hogy nem lesz lagzi..

Nem értik meg, hogy nekem nem álmom nagy fehér ruhában vonulgatni. Nem szeretem az ilyen dolgokat. Az egyik diplomaosztómat is skippeltem, a másikon is csak azért voltam ott, mert anyukám szerette volna látni, ahogy a kislánya átveszi a diplomáját.

Szerintem anyu csak azért mondja ezeket, mert szeretne látni nagy ruhában, készülődni stb. De én nem tehetek róla, nem vagyok ilyen. Annak idején a stílusom elfogadásával is gondjai voltak. Míg ő mindig szép nőies ruhákban, magassarkúban járt, kisminkelve, addig én inkább a bőrdzseki-bakancs kombinációt preferálom, enyhe sminkkel.

Szerintetek?

2015. márc. 15. 08:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem akarták elhinni, hogy kis esküvő is lehet szép, agy habcsók ruha nélkül, mégis az volt:) Én mindenkinek, aki bele akart bármibe szólni az esküvővel kapcsolatban, megmondtam, hogy ,,Majd a sajátodon", vagy "A tiéden megvolt arra a lehetőséged, hogy úgy csináld, ahogy szeretnéd". Nálunk olyan kérdés is volt, hogy szégyelljük-e egymást/az esküvőt, vagy már nem tudom, mit, azért mert nem tartunk nagyot? Azt hittem, rosszul hallok:D Nem engedtünk, és jól tettük, mert azóta sem próbálkoznak beleszólni a dolgainkba. Mondjuk nem is hagynánk.
2015. márc. 16. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nálunk olyan kérdés is volt, hogy szégyelljük-e egymást/az esküvőt"

Ebben a legszánalmasabb az különben, hogy mikor mindenki tudja milyen költségekkel jár az esküvő, hogy szinte mindenki mekkora összeggel marad benne és nem az az általános, hogy full kifizetett házzal stb. állnak neki szervezni a párok akkor ez az első, ami mindenkiben felmerül, hogy "biztos szégyellik egymást" vagy "biztos terhes és emiatt nagyon gyorsan kell és csak ilyet lehetett összehozni". Az senkiben fel sem merül, hogy esetleg nem tudnak/akarnak rászánni, mert mást fontosabbnak tartanak.

2015. márc. 16. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát én is néztem erre nagyot. Amúgy ha megkérdezték volna, hogy jön-e a gyerek, és amiatt van-e az esküvő, akkor szívesen rávágtam volna, hogy ,,hát persze, mi másért venne el":D vagy valami hasonlót. Nem volt lagzink sem, pedig szívesen fizették volna, de nem akartunk. Más dolgok fontosabbak, inkább menjen az a pénz hasznosabbra, sőt, én azt is megmondtam, hogy inkább adják egy alapítványnak, minthogy lagzira költsünk belőle.
2015. márc. 16. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de anyukád egyszerűen hülyeségeket mond. Csak mert valaki nem akar úgy kinézni az esküvőjén, mint egy szaloncukor, és nem akar nagy felhajtást, lagzit, attól még az az igazi, akit választott párjául...

Én sem akartam soha nagy esküvőt. Kosztümben voltam, a férjem öltönyben. Legszűkebb családdal, és legszűkebb baráti körrel. Ez 15 ember. Szóval összesen 17-en voltunk. Karácsony előtt 2 héttel házasodtunk több mint 3 éve. Utána volt egy ebéd, majd torták. Nagyon hangulatos volt a karácsonyfával, mikulással, ünnepi asztaldíszekkel.:) Szerintem az ilyen típusú esküvő sokkal inkább az. De ízlések és pofonok.

Azt viszont nem értem miért nem akarsz ebédet vagy vacsorát...de mindenképpen olyan esküvőtök legyen amilyet ti akartok.

Akinek meg nem tetszik, nem kötelező elmenni. Az én "barátnőim" sem jöttek el. Lehet nem volt elég puccos, vagy mi...de nem merték a szemembe mondani. Voltak ketten, akik lemondták, hülye kifogásokkal. És volt aki csak nem jött, és előző este írta neten hogy nem jön, szóval fel sem hívott. Ezt én már nem tudtam elolvasni, csak mikor hazaértünk esküvő után, és kaját emésztettünk. Nem voltak igazi barátok, mint kiderült. Szóval jobb is, hogy nem voltak ott.

A ti esküvőtök. Olyan legyen amilyet ti akartok.

2015. márc. 17. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!