Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szól egy római katolikus jegyesoktatás?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__6..
Egyébként erkölcsi útmutató a közös élethez. Szerintem, ha jó papot fogtok ki nagyon meghatározó élmény lesz, és nagyon sok erőt adhat a házassághoz.
Van egy nagyon aranyos kis film, a Nászfrász, szerintem nézzétek meg együtt, a jegyesoktatásról szól vígjáték formában! :)
sosem értettem, ha a papnak nincs felesége, akkor mire fel ad tanácsot
én is olvasom a Bibliát, mert érdekel, ugyan hívő nem vagyok.
de nem hinném, hogy olyan ember adhat bármilyen tanácsot, aki kívülről szemléli az eseményeket
sokkal hitelesebbnek tartom, ha mondjuk ismeretségi körömből valaki tud tippeket adni, aki hasonló dolgokon mehet át , mint mi
27f
Nekünk fiatal és marha jó fej volt a pap,mégis végig szenvedtük az egészet és alig vártuk,hogy vége legyen!
Szerintem ez egy olyan tipikus felesleges rossz,viszont hangzottak el jó dolgok!
Köszi mindenkinek.
Megpróbáltuk összegyűjteni egymás rossz tulajdonságait, persze nem sikerült. :) Az az igazság, hogy mi az elejétől próbáltuk elfogadni egymást olyannak, amilyen, nem kerestük a negatívumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!