Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eskuvoi fotozkodas. Ceremonia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eskuvoi fotozkodas. Ceremonia elott vagy utan?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan azt mondtak hogy a fotozkodast a ceremonia elott ajanlatos csinalni mert akkor nem tunik el a par az eskuvo utan 1-2 orara a vendegeket hatrahagyva.

De ha az eskuvo elott keszulnek a kozos kepek akkor hol van meg annak a varazsa hogy a ceremonian pillant meg a parod eloszor a csodalatos menyasszonyi ruhadba? En legalabbis ugy szeretnem hogy ott lasson meg eloszor ahogy belepek. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel?

2015. febr. 27. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Nálunk kihelyezett ceremónia lesz, tehát minden egy helyen lesz, szállás is. Délután fél 4-kor lesz az esküvő, és én is ragaszkodom hozzá, hogy a párom akkor lásson meg először. A vacsora 7-kor lesz, így marad 3 óra a fotózásra és egyebekre. A vendégek addig kinyújtózkodhatnak a szobájukban, nassolhatnak, ihatnak, beszélgethetnek. Lesz aki terelgeti őket és ezen felül a személyzet is lesni fogja minden kívánságukat. Nem vagyunk egyformák, mindenki úgy csinálja ahogy szeretné. Mellesleg a fotós is azt mondta 4-5 óránál hamarabb nem jó fotózni se a nap miatt június végén.
2015. febr. 28. 09:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak rajtatok múlik. Én voltam már úgy esküvőn, hogy a ceremónia után fotózták a párt a templomkertben. Egyáltalán nem volt hosszú, kb. 45 perc volt és addig simán elbeszélgették a vendégek azt az időt vagy lassan elindultak az étterembe.

Én nem ragaszkodom hozzá, hogy a vőlegény ott templomban lásson meg először, és mivel ő kicsit messzebbről jön majd a csládjával úgyis, ezért amúgy is idejönnek hozzánk, ahol lesz nekik egy kis megvendégelés, és addig mi meg elmegyünk fotózkodni, majd visszaérünk és úgy megyünk a temploma.

2015. febr. 28. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Esküvői fotósként azt szoktam javasolni, hogy a kreatív portréfotózást a napkelte/napnyugtaközeli órákra időzítsék. Ezen időszakoktól eltekintve a Nap magasan jár, árnyékokat rajzol az arcokra, izzadni, hunyorogni fogtok, ráadásul a felülről beeső éles fény is lényegében használhatatlan. Meg lehet oldani, ki lehet deríteni vakuval, de közel sem lesz ugyanaz. :)
2015. márc. 1. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Azért kinullázni az egyetlen hozzáértő válaszát aki itt válaszolt, az szerintem öngól, de Ti tudjátok. :)

Sok boldogságot!

2015. márc. 2. 16:39
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Én is pont erről írtam fentebb, de úgy látszik aki esküvő után akar fotózni, vagy esetleg ezt javasolja az nem tetszik a többieknek... Mindenki úgy csinálja ahogy jól esik! Én csak leírtam a véleményem!
2015. márc. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!