Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvoi fotozkodas. Ceremonia elott vagy utan?
Nagyon sokan azt mondtak hogy a fotozkodast a ceremonia elott ajanlatos csinalni mert akkor nem tunik el a par az eskuvo utan 1-2 orara a vendegeket hatrahagyva.
De ha az eskuvo elott keszulnek a kozos kepek akkor hol van meg annak a varazsa hogy a ceremonian pillant meg a parod eloszor a csodalatos menyasszonyi ruhadba? En legalabbis ugy szeretnem hogy ott lasson meg eloszor ahogy belepek. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem ez csak rajtatok múlik. Én voltam már úgy esküvőn, hogy a ceremónia után fotózták a párt a templomkertben. Egyáltalán nem volt hosszú, kb. 45 perc volt és addig simán elbeszélgették a vendégek azt az időt vagy lassan elindultak az étterembe.
Én nem ragaszkodom hozzá, hogy a vőlegény ott templomban lásson meg először, és mivel ő kicsit messzebbről jön majd a csládjával úgyis, ezért amúgy is idejönnek hozzánk, ahol lesz nekik egy kis megvendégelés, és addig mi meg elmegyünk fotózkodni, majd visszaérünk és úgy megyünk a temploma.
Azért kinullázni az egyetlen hozzáértő válaszát aki itt válaszolt, az szerintem öngól, de Ti tudjátok. :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!