Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő időpontjának a kiválasztásakor figyelembe vettétek a ciklusotokat?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 11:18
11/21 anonim válasza:
Én fogok majd erre figyelni, mert eléggé meg tud gyötörni a női baj. Bár nehéz kiszámolnom előre hónapokkal, mert nem ugyanannyi napra jön meg minden hónapban.
12/21 anonim válasza:
Hát mi nem kitűztük, inkább kiderült az időpont, hogy az étteremnek van-e még szabad szombatja, és mikor. Ettől függött. Nagyjából mindegy volt, mert amikor az étteremmel tárgyaltunk, még olyan időket éltem, hogy nem volt kiszámítható a ciklusom, általában 30-35 nap között váltakozott. Most január eleje óta döntött úgy a szervezetem sok év után, hogy kipróbálja a 28 napos verziót. Hó elején kiszámoltam, hogy ha ez így marad - nagyon remélem - akkor pont 1 héttel utána lesz az esküvő.
13/21 anonim válasza:
Nem, mert nem volt annyira pontos, hogy ennyi időre számolni tudjak előre, szerencsére megúsztam, de nem stresszeltem ezen.
14/21 anonim válasza:
Én sem vettem figyelembe.
Tablettát szedek, és nekem mindig vasárnapi napon jön meg, szóval emiatt nem kell aggódnom: ).
15/21 anonim válasza:
Mikor már megvolt az időpont, akkor számolgattam, hogy pont nem lesz - hál'istennek - de ahogy teltek a hónapok, mindig csak egy kicsit csúszott... Végül a lagzi napján voltam az utolsó mensi-napon, éjjelre el is múlt, így sima ügy volt.
16/21 anonim válasza:
Nem, mivel csak vaktában böktünk egy időpontot. Ki a fene tudja, hogy jövőre júniusban mikor lesz meg?! Pl most év elején is érthetetlen módon csúszott egy hetet a dolog, és ki is tolódott a 26 napom 28-ra. Szóval felesleges ezzel variálni, mert nem tudhatod. És az idegességtől amúgy is megjöhet, ha túlparázod...
17/21 anonim válasza:
előtte való hónapokban kezdd el figyelni, ha nem jó időben jön, gyömbérteával tudod módosítani, az előrehozza. én most egy utazás miatt fogom. és ne stresszelj!!!
18/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom előrehozni vagy éppen késleltetni,mivel napra pontosan szokott megjönni így könnyű volt kiszámolni, én figyelembe vettem a dátum kitűzésekor.
2015. febr. 24. 08:50
19/21 anonim válasza:
Nem, lehetetlenség. Talán azok tudják figyelembe venni, akiknek órára pontosan jön meg (de persze azt ők se tudhatják előre, hogy lesz-e bármi betegség közben, ami bezavar) vagy aki fogamzásgátlót szed.
20/21 anonim válasza:
Nem. Lehetetlen lett volna kiszámítani mert össze vissza jött meg, ahogy azóta is. Idén pl még nem is volt.
Amúgy nem számított volna, azokon a napokon is együtt vagyunk, szóval a nászéjszakán semmit nem rontott volna.
Végül pont az esküvő előtti napon lett vége:) Szóval jól jött meg. Nem is baj, mert a nászéjszakán nem védekeztünk, így beszéltük meg. De babát nem terveztünk még. Persze nyilván nem lett volna gond, és örültünk volna neki (különben védekezünk) csak még várni akartunk pár évet házasságban, kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!