Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, ötletes, mondjuk a grafika lehetne elegánsabb.
14/17 anonim válasza:
Mintha egy ötödikes gyerek csinálta volna technika órán.
15/17 anonim válasza:
Az ötlet aranyos, a megvalósítás kevésbé szerencsés :(
A mi meghívónkon is grafika/rajzolt párocska van, de ilyenkor figyelni kell rá, hogy a meghívó háttere, a többi minta, színvilág elegáns legyen, különben szülinapi zsúrra való meghívónak tűnik a rajzocska miatt.
16/17 anonim válasza:
Ha az esküvőtök is kicsit bohémabb lesz, és ti is fiatalok vagytok,akkor szerintem belefér :)
Mondjuk én 21 éves vagyok és idén júliusba lesz az esküvőnk, és attól függetlenül,hogy fiatalok vagyunk,mi egy kicsit komolyabb,letisztultabb meghívót fogunk csináltatni :)
De ízlések és pofonok!
17/17 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, egyáltalán nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!