Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szoktak stresszeli az esküvő miatt?
Sokszor olvasni hallani oylat, hogy stresszel valaki aze sküvő miatt.
De miért???senkit nem kényszeritenek rá, önszántából szervezi és éli meg azt a napot, mia fenének kell idegeskedni?
Szia!
Hát ha egy mai napi kérésből (is) kiindultál, akkor ott leírta a Kérdező, hogy nem maga az esküvő aggasztja, hanem bizonyos családi körülmények. De egyébként én se streszeltem esküvő előtt, pedig majrés tudok lenni; de pont ez a nap egy olyan dolog, ami csakis jó lehet:)
Talán mert elbizonytalanodik, annak ellenére, hogy nagyon szereti a párját.
De stresszelhet az ember az esküvő megszervezése miatt is, erre is kell gondolni...
Én akkor szoktam stresszbe esni, ha ilyen szintű helyesírást látok.
Szerintem így írni csak akkor lehet, ha külön butító tanfolyamra jár valaki.
Minden olyan dolog, ami kizökkent a megszokott kerékvágásból, stresszel jár.
Lehet bármi örömteli esemény.
Gondolj csak pl. randira a nagy ő-vel! Először nem remeg a lábad? naugye...
Hát én nem stresszeltem, pedig 11 hónapos gyerekünk volt és 20 fő vendég + mindent mi csináltunk. A kocsidísztől, a fotózás (a tanúm csinálta) szóval mindent. Attól független jó buli volt, van a mit másképp csinálnék.
Amin meglepődtem, hogy annyira nem voltam oda az esküvőért és csak polgári volt, de ahogy ránéztem a férjemre és ahogy beszélt a anyakönyvvezető én végig sírtam. Ez olyan ciki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!