Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyzetet esküvőre?
Ha nem étterembe mentek, akkor úgy tudtok személyzetet szerezni, ha:
1. Barátok/rokonok elvállalják (nem valószínű)
2. Fizettek valakiknek, pl. ismerősökön keresztül "toboroztok" diákokat (ez valószínűbb)
Az 1-es jól írja.
Vendéglátós suliba jártam és az ottani pincér tanulókat gyakran adták kölcsön, rendezvényekre, esküvőkre.
Nem tudom mennyiért, de a suli örült, hogy van gyakorlati lehetőség.
Nézzetek szét a városotokban, van-e ilyen szakmunkás képző suli.
nálunk (falu) tavaly volt egy esküvő, de nem helybeliek voltak, csak pár ismerősük élt itt a faluban, szoval a lényeg az, hogy azok az ismerősök szerveztek be négy itteni lány (köztük engem is) felszolgálni. Pedig nincs is ilyen végzettségem, négyünk közül csak egy lánynak volt szakácsvégzettsége. Ráadásul én először csináltam ilyet, de nagyon élveztem.
Szoval akár tök idegeneket is hivhattok, vagy olyanokat, akiket egy ismitek ismer.
Köszi a válaszokat! :)
Nem, ez nem étterem. Természetesen megkérdezzük a kaja-céget is, tudnak-e személyzetet adni, de nyilvánvalóan minden lehetőség érdekel. :)
Sajna nem igazán van vendéglátós ismerősünk, és nem tudom, hogy az ára ennek. A szakiskola jó tipp, köszi szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!