Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A templomi bevonulásnál lehet más zenére is bevonulni, vagy csak a klasszikus nászindulóra?
Six feet under: one bullet left
Élő vokállal
Persze, sőt sok helyen nem is ajánlják a nászindulót a témája miatt: ez a zene eredetileg a Szentivánéjji álomból van, ahol aztán kb. mindenki szerelmes mindenkibe, megy a kavarás és az érdekházasság. Nyilván ettől ez még csak egy zene marad és senkinek nem a Szentivánéji szövevényes viszonyai jutnak eszébe, de ez abszolút nem egy klasszikus vallási téma, aminek szólnia kell a templomban. Egyébként én sem ezt fogom választani, nekem mondjuk annyira nem is tetszik.
Pachelbel pl. sokkal közelebb áll a valláshoz, már a korszak miatt is, amiben alkotott.
hát igen, abszolút igazad van kedves utolsó :) mindenféleképpen bele akarom csempészni ezt a zenét, mert közel áll hozzám. A polgári bevonulásra pedig ezekből lesz valamelyik, nektek melyik tetszik a legjobban?
Kitaro: Theme from Silk road
James Last: Biscaya (ez volt a szüleim bevonuló zenéje)
Havasi Balázs: Spring Wind
2:) nekünk is Pachelben Canon-ja volt a bevonulás polgári esküvőn:)
Én is úgy tudom, hogy engedik, ha oda illő a zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!