Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek az igaz hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az igaz hogy ha nem jelenünk meg a párommal x darab jegyes oktatáson akkor nem add össze a minket a pap?

Figyelt kérdés

Pár hónapja beszéltünk a pappal és azt mondta h 7db jegyesoktatás lesz,de minimum 4 órán meg kell jellenünk különben nem ad össze minket.. Most írt egy e-mailt h 6db lesz (ebbe a hónapba 3 és a következő hónapba 3. pénteki-szombati-vasárnapi napokra esnek) és 5 alkalommal kötelező ott lenni. Nem az a problémám h ennyi alkalom lesz, mert szívesen megyünk csak nagyon nehéz össze hangolni a munka napjainkal mert mind a 2-en 18 és 24 órázni is szoktunk.. A jövő hónapig csak-csak megoldjuk de ebbe a hónapba 3 napot össze hozni úgy h mind a ketten otthon legyünk az lehetetlen.

Szerintetek úgy is el lehetne menni ha 1-2 alkalomra csak az egyikünk menne? ( tudom a jegyes oktatás 2emberől szól) meg ha ki lenne fizetve akkor megcsinálná h nem ad össze minket?

2015. febr. 13. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérjetek egyéni időpontot, esetleg legyen duplaóra, ha csak kevés nap jó. Mi más okból, de kaptunk és akkor csak mi ketten voltunk ott a nekünk megfelelő időpontban. Nem kért érte plusz pénzt (mondjuk nekünk az esküvőért se kellett fizetni semmit, megkaptuk a temploma alapítványának számlaszámát és annyit mondott amikor árra kérdeztünk, hogy támogassuk a templomot amennyivel tudjuk és végül névtelenül küldtünk egy összeget,amennyit mi jónak gondoltunk.)

De amúgy szerintem is felesleges nektek az egyházi esküvő, ha nem jártok templomba. Nem értem minek.

2015. febr. 14. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Megoldás lehet az egyéni időpont is, ha máshogy nem megy, vagy akár az is, hogy más paphoz jártok jegyesoktatásra, akivel jobban tudtok időpontot egyeztetni (nem kötelező oda, aki összead, csak ajánlott, de ha máshoz mentek, akkor ő majd tudja igazolni).

Egyébként szerintem ez nem nagy kérés, 5 alkalmon kell megjelenni, és gondolom nem egy hónap múlva lenne esküvő. Azért ennyit időt lehet rá szakítani, ha valakinek tényleg fontos, hogy templomban házasodjon. Meg az előttem hozzászólóval egyetértek.

2015. febr. 15. 11:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A dupla ora jó ötlet, egyébként én úgy tudtam, hogy 3 alkalom a kötelező, vagy legalábbis ez az elterjedtebb, de paptól függ, van, aki tizenpár alkalmat ír elő, és csak úgy ad össze, és van olyan is, akivel meg lehet beszélni, hogy 1 alkalom legyen, vagy még annyi sem. Mi külföldön dolgozunk, nem beszéljük elég jól az itteni nyelvet ahhoz, hogy itt járjunk jegyesoktatásra, találtunk otthon olyan papot, aki e-mailben elküldte a könyvet, amit el kellett olvasnunk, és végül 2 alkalommal találkoztunk, plusz az esküvő előtti napon a próbán. Ő több ilyen párt is adott már össze. Ha nem sikerül ezzel a pappal összeegyeztetni a dolgokat, akkor érdemes lehet másik papot keresni.
2015. febr. 15. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekunk egy even keresztul havonta 1x kellett Menno.

Igaz mi hivok vagyunk igy ingyenes volt Minden.

2015. febr. 15. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!