Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan a helyszin, fotos, dj, (nektek zenekar vagy dj volt? Ismeri esetleg valaki a lagzidj.hu-t? )
Szabad vélemény nyilvánítás van, nekem az a véleményem, hogy fura ez a hozzáállás neked meg az, hogy sokat kérnek. Nincs ezzel semmi baj.
Egyébként tárgyi tévedések:
- DJ-nél egy kétmillió forintos "asztal" aprópénz, a komolyabb arcok itt is hat-nyolcmilliós cuccal dolgoznak, főleg ha hozzáveszed a hang és fénytechnikát,
- A segéd és a másodfotós két külön kategória, amíg az egyik cipeli a táskát és a kezébe adja a fotósnak amit kér, a másik tud fotózni is, egészen más a kettő, más költségeket von maga után, de egyébként sem igazán láttam még közép vagy közép-alsó kategóriás fotóst asszisztenciával dolgozni,
- Nem egy nap alatt keres ennyit. Mint írtam 80-140 óra utómunka van egy anyaggal mire az a pár kezébe kerül. Ez durván számolva is minimum tíz munkanap, plusz a fotózás napja ami ugye hétvége és két munkanapnak számít mert gyakran 12-16 órát is fotózik,
- Nem ennyit keres, mert a költségek levonása után jó ha a fele nála marad, viszont a hónap több mint fele gyakorlatilag már el is ment ( átlaggal számolva 14 munkanapot ráfordított),
- A hatalmas különbség az alsó kategóriás és a közép/prémiumkategóriás fotósok között pedig az, hogy utóbbi képes a gyengébb, vagy gyenge körülményekből is kihozni a maximumot. Szerencséje bárkinek lehet és összefotózhat évek alatt egy jobb portfolio-ra valót, de amint az ideális körülmények elromlanak előbbi elvérzik, utóbbi pedig megoldja.
Mivel a fentieket sem tudtad (nincs ezzel semmi gond, én sem látok bele pl. az autószerelőm költségeibe és vagy árképzésébe, csak én nem is mondom rá, hogy drága), így a vőfély/CM mögé sem látsz be (megjegyzem én sem). Nem tudod, hogy milyen költségei vannak, milyen képzésekre jár, mennyibe került az a bizonyos öltöny, hány van belőle és egyáltalában véve semmit sem tudsz a munkájáról, csak rámondod, hogy drága, pedig pl. adóznia neki is kell, nem is keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!