Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan a helyszin, fotos, dj, (nektek zenekar vagy dj volt? Ismeri esetleg valaki a lagzidj.hu-t? )
nekünk is 2000 képet csinált 470-et kaptunk meg
klasszikus falusi lagzis menü volt
tyúkhúsleves csigatésztával (hússal, tormával, zöldségekkel)
vegyes tál: rántott, göngyölt húsok, grillezett húsok, holstein szelet, cigánypecsenye, gomba, karfiol, sajt…stb petrezselymes burgonya, hasáb, és rizs, párolt zöldség
savanyúság, friss kápsal
töltött képoszta..
volt gluténmentes menünk is, és sütik, kellettek
italokat lerakatból mi vittük, saját bor volt és Egerből kimért, saját pálinka…(minőségi mind azért írom, mert a háziról mindig más ugrik be az embereknek..)
:) koszonom.
igen biztosan nem fog atdolgozni meg adni 1500 kepet, de annyit fog remelhetoleg kattingatni, nalunk a fotosok ugy kuldenek at ajanlatot hogy csomagok szerint van szet osztva es pl van olyan h csak 500 kepet csinal.. kevesebb penzert.. nemtudom hogy lesz na de boven eleg lesz amit majd keszit.. :)
menut lassan nekunk is meg kell csinalni, klasszikusat szeretnenk mi is nagyjabol. borokat szintugy vihetunk be. nyar kozepen lesz ugyhogy elvileg udito is sok fog kelleni
Én a mai napon fixáltam le a vőfély-ceremóniamestert július 4-i esküvőnkre :) 75000ft útiköltséggel 100kmre [link]
Ha szimpatikus, vedd fel vele a kapcsolatot, hátha még a Ti időpontotokra is szabad
es meg az uti koltseg sincs benne..
mi is nagyon kiakadtunk.. allitolag sok eskuvo van mogotte.. eleg komoly nem? de viszont beszeltem fotossal is aki 400,000 fotozz. erzekem van kifogni mindenbol a legdragabbat :D
nem huhogunk.. szerintem ez epp az az oldal ahol velemenyt irhatsz ,esetleg kiakadhatsz. mert minden ember joga.. en kiakadok egy mercedes aran is hogy hogy kerulhet egy auto 90 ezer euroba... szoval szerintem ez egy normalis emberi hozzaallas. ilyenek vagyunk. ha te meg sem hallod hogy mi meynibe kerulsz es nem gondolkozol el rajta az fura.
nekem igazabol kiakaszto a ceremoniamesterek ara. mivel 170 ezer forint nem keves, es egy dj aki nagyon keresett, ketmillios asztala van, plusz hangfalak plusz ez meg az es o ker 100 ezret akkor azert alljunk meg valahol, mig a ceremoniamester jobb esetben vesz csak egy oltonyt. szoval igazabol en ezen akadok ki. meg hat tudod a fotos is, igen lehet ilyen meg olyan objektiv, es altalaban mindegyiknek van segede, de azert egy nap alatt keresni ennyit, nekem nincs vele bajom, van ra penzunk es siman azt is ki tudnank fizetni, de azert nem hiszem hogy egy fotos aki 400 ezerert dolgozok jobban fotozz mint az aki 200 ezerert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!