Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kéttanús esküvő a család...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéttanús esküvő a család miatt, volt valaki így?

Figyelt kérdés

Kész katasztrófa a családom.Ezért úgy döntöttünk hogy kéttanús legyen az esküvőnk.De furcsa érzés van bennem mert valamilyen szinten ha több embert nem is kishúgomat illetve anyumat szeretném ott tudni.De nem tudom mert akkor meg a többi családtag szemében lennék a szemét dög.

Volt valaki hasonló cipőben,mi lett a vége?Hogy zajlik egy sima kéttanús esküvő ahol végülis csak bemész aláírsz mert ruhát se bérelsz tb...

2015. febr. 6. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha a család többi részével egyébként sem tartjátok a kapcsolatot, ill. rossz a viszony (mint édesapáddal), akkor én nem zárnám ki a szeretett rokonokat, pl. édesanyádat és a húgodat. Hívd meg őket nyugodtan.

Kéttanús inkább akkor szokás, ha a pár erre vágyik, illetve ha mindkét szülőt meg szeretnék hívni, de azok nem tudnak viselkedni egymással szemben. Ha viszont egyébként is mindegy a másik véleménye, nem félsz attól hogy megsérted őket, akkor tegyél úgy, ahogy szeretnél.

Teljesen mindegy, hogy utálatos dögnek titulál-e olyasvalaki, akit úgy sem szívlelsz, nem? Engem ez nem zaklatna fel.

2015. febr. 6. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Én biztos meghívnám az anyukámat és a húgomat. Az meg pont nem érdekelne, hogy a többiek mit szólnak hozzá...
2015. febr. 6. 19:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Tegnap megmondtuk anyumnak hogy mik a szándékaink,és hogy csak húgom lesz ott mint család.Itthon meg csinálunk hétvégén egy eszem iszom elvagyunk dolgot,de nem szeretnénk nagy felhajtást.Örüljenek annak hogy mi boldogok vagyunk és ennyi év után is többet szeretnénk egymástól mint hogy párom meg menyasszonyom stb.

Kitért anyám a hitéből hogy mi az hogy a nagyobbik testvéremet eszem ágában nincs meghívni még erre se(mert hogy anyuéknál lennénk mert ott mindenkinek csönd a neve nem lehet vita)mert így meg úgy meg fogom bánni...Mondanom se kell hogy ebből volt a vita mert mondtam hogy ok de akkor apám +új család is,persze az nem vlt jó.Igazából nővérem párját elviselni nem tudja senki se olyan a viselkedése és már tesómnak is .Én meg megmondtam hogy ez az Én napom ha nem jó akkr még együtt örülés sem lesz vagy valahol kibérlek egy kis helyet és oda csak tényleg az jön akit MI szeretnénk.Nem szeretnék úgy emlékezni erre a napomra hogy elcseszi bárki is.

2015. febr. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!