Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol találok Újpesten fodrászt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok Újpesten fodrászt, aki az esküvő reggelén nagyon korán elvállal?

Figyelt kérdés
Délelőtt lesz az esküvőm, így nagyon korán, kb. 6-kor meg kell kezdeni a fodrászkodást. Tudtok ajánlani valakit, vagy esetleg aki házhoz jön? Újpesti vagyok. Más ezt hogy oldja meg? Köszönöm a segítséget!
2015. jan. 26. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Beballag fodrászatra és egyeztet. (tényleg 6-kor kell délutánra?na mindegy, biztos találsz olyat, aki szívesen vállalja)
2015. jan. 26. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Más úgy oldja meg, hogy egyébként is jár fodrászhoz, ezért nem gond megkérni, hogy vállalná-e. :)

Menj el fodrászokhoz, próbáld ki, hogy milyen frizurát készítenek. Amelyik tetszik, azzal beszéld meg, hogy vállalja-e.

2015. jan. 26. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az a fodrász csinálta a hajam, akihez amúgy is járok. Mondjuk ő nem házhoz jött, hanem mi mentünk hozzá, így volt az egyszerűbb a kellékek miatt, de ő is 6 körül kezdett.

Ha van olyan fodrász akiben megbízol, aki ismeri a hajad, keresd először őt. Ha nem járd végig a fodrászatokat, biztos találsz olyat aki jól dolgozik és akár házhoz is megy.

2015. jan. 26. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ide járok:

[link]

Mondjuk ők sem nyitnak 6-kor, de hátha meg tudod beszélni.

2015. jan. 26. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Nemrég költöztem Pestre, így nem vagyok ismerős, eddig otthon fodrászkodtam, de az most fizikailag nem megoldható... várom még a tippeket, ha van :)
2015. jan. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!