Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért lett ekkora divat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ekkora divat hogy vetítést tart a menyasszony a násznépnek a lakodalomban?

Figyelt kérdés
Mostanában több lakodalomban voltunk a férjemmel. Két helyen is volt vetítés. Annyi ásítozó, unatkozó, inkább iddogáló ember látványa nem lohasztja a lelkesedést?
2015. jan. 25. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

Érdekes. Én szeretem az ilyen képeket megnézni. Esküvők amiken vagyok, általában bensőségesek, meghittek. Kedves barátmnak, vagy közeli rokonnak az esküvőjén beleéléssel tudom végig nézni a képeit. És én nem láttam vetítések közben unatkozó násznépet. Nyílván érdekes, milyen képek kerülnek kiválasztásra. De pl. kifejezetten érdekelne hogy nézett ki a barátnőm pasija ezelőtt 20 évvel, vagy megismerkedésük idején...

Pl. tőlünk többen is kérdezték, hogy ugye lesz vetítés? Még nem döntöttünk...

2015. jan. 26. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk is volt vetítés, de nem mi szerveztük, hanem minket leptek meg. Kaptunk egy nászutat ajándékba, és a vetítés alapján kellett kitalálnunk hogy hova. Mindenki feszült figyelemmel nézte, mi meg nagyon örültünk neki. :)
2015. jan. 26. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem pedig mivel ez a pár napja, és nem a kedves násznépé, ezért, ha ők szívesen nézik meg, plusz azok akik igazán közel állnak hozzá, szívesen nézik meg, akkor többiek temessék a fejüket egy whiskey-be percre, vagy látogassák meg addig a legkisebb helyiséget és kész.

Én pl szeretem nézni ezeket, mert olyanok esküvőjére megyek el, akiket szeretek. Ezért jó nézni a képeiket. Amúgy meg ez is egy olyan dolog, hogy 100 emberből 10 fanyalog, de nem lehet mindenkinek jót tenni.

Én is azt tudom mondani, hogy az az 5-10 perc igazán nem nagy cucc. Én pl a lánykikérős részt utálom, mert általában unalmas és nem is lehet látni/hallani semmit úgy bezsúfolódnak az emberek egy helyre. Ettől függetlenül nem mondom, mi értelme az egésznek. Ha valaki szereti, csinálja. Mindenkinek jobb esetben egy ilyen napja van az életben, az számít, hogy nekik tökéletes legyen, nem pedig a násznép kb. 10%-ának.

Arról nem is beszélve, ha ebből indulunk ki, lesz akinek a díszítés nem fog tetszeni, lesz akinek a kaj...etc. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Nem is kell.

2015. jan. 26. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez a vetítés a lőtéri kutyát nem érdekli. Ez is olyan amerikai filmekből vett majmolás, szerintem.
2017. szept. 19. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!