Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok jó áron nagyobb méretű menyasszonyi ruhát? (46-osat)
Nekem innen volt 5 éve, mondjuk jóval többe került mint 35.000, de akkor az egy új modell volt.
Pesten az Ázsia Centerben van egy Maggie Bridal bolt. Új ruhákat lehet megvásárolni. Vannak olcsóbbak és drágábbak, nagy méretűek is. A tavalyi kollekció olcsón van. Kiegészítőket is árulnak. Sokan leszólják az Ázsia Centert, de én múlt héten egy körúti szalonban felpróbáltam ugyanazt a ruhát, amit tegnap az Ázsiában megvettünk. A szalonban 170 ezerért kölcsönözték volna (+ tisztítási díj + 30%, ha tönkremegy a ruha, pl. elázik, sáros lesz, leöntik az esküvőn).
Sajnos a honlapjuk nem működik.
És biztos, hogy ugyanaz a ruha volt, mert a szalonban lévőbe bele volt varrva a márka és a cikkszám, ez alapján azonosították az Ázsiában, és ők a kizárólagos forgalmazók.
[link] ezt találtam, ők azok.
Off: kedves utolsó, esetleg elárulnád, hogy a te ruhád melyik volt, ha az oldalon látható, illetve mennyi volt ruha+kiegészítők.
(régebben nézegettem a ruhákat, és szerintem is szépek, persze akadnak elég, hogy is mondjam csak ruhák, de hol nem...)
10:25 vagyok. Múlt héten nem működött az oldaluk, örülök, hogy megjavult. :)
Sajnos nem találtam meg a ruhát, az új kollekcióban sem. Sőt, azt sem találtam meg, amiket menyecskeruhának nézegettem, meg amiket mellettem próbáltak lányok, úgyhogy valószínűleg nem a legújabb kollekció van fent, vagy nincs fent minden ruha.
Az enyém fehér, hátul fűzős, nem uszályos (semmiképpen nem akartam, de voltak olyanok is), váll nélküli, derékig gyöngyökkel diszített, alatta tüll, amin kevés és szolid virágminta van, szintén gyöngyből. Abroncsos, de nem túl nagy, kicsit akartam, mert nem szeretem a nagyon habos-giccses ruhákat, egyszerűt és elegánsat szerettem volna. Több másik ruha is tetszett, de azokat nem próbáltam fel, mert ezt már a szalonban kinéztem magamnak.
149 ezer volt a ruha (stóla is van hozzá), a fátylat ajándékba adták hozzá kedvezményként. Azt mondták, ez új modell.
A régebbi modelleket sokkal olcsóbban lehet megvenni, ezt mondták is.
10:25 ismét.
Kiegészítőkkel kapcsolatban: kb. 3000-ért voltak nyakláncok (persze bizsu, de a szalonban is ugyanilyeneket árultak), ugyanennyiért gyűrűpárnák - ezeket én nem vettem. Voltak táskák is, amibe zsebkendőt lehet tenni (szaténból, gyöngyökkel), ezek is kb. ugyanennyibe kerültek, ha jól emlékszem, ilyet sem vettem. A fátylak egyébként 6000-be kerültek, de mint említettem, a ruha mellé adták ajándékba. Volt napernyő is, azt meg se néztem. Hajbavalók is voltak, csatok, rózsák stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!