Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti készültetek külön meglepeté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti készültetek külön meglepetéssel a vőlegényeteknek?

Figyelt kérdés
Idén házasodunk a vőlegényemmel, és eszembe jutott, hogy az esküvőnkön meglephetném valamivel a páromat. Voltak olyan esküvők ahol a menyasszony énekelt, és még ki tudja mik, nekem az jutott eszembe, hogy képeket vetítenék zenei aláfestéssel az elmúlt 3 évünkről. Szerintetek gáz lenne? Felesleges? Ti készültetek hasonló meglepetéssel?
2015. jan. 21. 07:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én olyan meglepetéssel készültem, ami csak kettőnknek szólt, amikor már a vendégekkel voltunk, ott csak velük foglalkoztunk.

Az egyik az volt, hogy a kikérést után (ami csak a szülőkkel volt) a helyszínre egy meglepetés autóval vonultunk, ami a férjem kedven autója volt (67-es camaro ss, ráadásul nyitott). Neki azt mondtam, hogy a sógorom céges autójával megyünk "mert az olyan szép". Nagy meglepetés volt, nagyon tetszett neki.

A másik meglepetés inkább az esküvő után jött elő. Esküvői videót csináltattunk és a videó végén a barátaink/rokonaink mondtak jókívánságokat, ezt a férjem háta mögött szerveztem le. Ehhez az kellett, hogy a testvérem titokban félrehívta a kiszemelteket és felvettek egy rövid üzenetet a videóssal. A férjem semmit nem vett észre ebből, de én sem, annyi más dolog volt. A videó igaz pár hónap múlva lett csak kész, nehéz volt kivárni. Aztán amikor kész lett leültünk egy este megnézni és hatalmas meglepetés volt. A férjemet életemben kétszer láttam sírni, hát ez volt az egyik.

De úgy, hogy a násznép előtt érje a meglepetés nem csináltam volna, egyszerűen az a nap a közös munkánkról szól a násznép felé és nem akarjuk egymást esetlegesen kellemetlen helyzetbe hozni.

2015. jan. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!