Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti megsértődnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megsértődnétek?

Figyelt kérdés

A gimiben a mi osztályunk nagyon összetartó volt, 7-en voltunk lányok, és a mai napig összejárunk (ha tehetjük), bár az ország minden pontjára jutott belőlünk, így személyesen keveset tudunk találkozni, de ha hazalátogatunk, akkor próbáljuk úgy alakítani, hogy összejöjjön a randi, egyébként pedig e-mailben, telefonon, fb-on tartjuk a kapcsolatot. Most vagyunk 26 évesek, eddig egy esküvő volt, amin ott voltunk mindannyian, nyilván, mert anyagilag megtehették, hogy a nagy baráti társaság is jelen legyen mind a két fél részéről. Ez szuper volt, mindenki jól érezte magát.

Most karácsonykor fb-on vettük észre, hogy az egyik barátnőnket eljegyezte a párja (kiírták), persze gratuláltunk, és örültünk...majd január elején azt láttuk, hogy összeházasodtak! Szintén fb-ról értesültünk, az esküvői kép és a névváltoztatás elég árulkodó volt. Ez pedig mindegyikőnknek tök rosszul esett...nem az, hogy nem volt lagzi, meg, hogy nem lettünk meghívva és "zabáltatva", de, hogy legalább egy körüzenetben, vagy bárhogy a tudomásunkra hozza, hogy "Csajooook, képzeljétek férjhez megyek!!!!!!" azért az jól esett volna...oké, hogy kiírta fb-ra, és ott láttuk, de azért valljuk be, ott több 100 ismerőse van az embernek, és tök személytelen az egész...

Ti, hogy reagálnátok erre? Hülyeség ezen megbántódni?

2015. jan. 20. 05:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Megbántódni hülyeség. Inkább el kéne neki ezt mondani, és meg kéne kérdezni, hogy mi van. Benne van a pakliban, hogy neki már nem annyira fontosak azok az emlékek, az élete már továbbhaladt rajtuk és ennek a megnyilvánulása volt ez az eset. De az is lehet, hogy valamit titkol, például hogy terhes lett és azért ment férjez vagy ilyesmi.
2015. jan. 20. 05:51
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Nem sértődnék meg. Nyilván ők kisebb, családiasabb esküvőben gondolkodtak.

26 évesen ne viselkedjetek már kisgyerekként!

2015. jan. 20. 06:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Max akkor esne rosszul, ha csak a barátai társaság felét hívta volna meg, így nem. Most ha rátok ír, hogy "Csajooook, képzeljétek férjhez megyek!!!!!!", valószínűleg kellemetlen lett volna kimagyaráznia, hogy titeket miért nem hív meg az esküvőre, így meg nem volt az.
2015. jan. 20. 07:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem sértődnék meg.

Nekem is csak az esett volna rosszul, ha a tárasaságból valakit meghív, valakit meg nem.

Gondolom, a fb-on amikor láttátok, akkor gratuláltatok neki és beszéltetek a dologról. Akit érdekelt a dolog, az írhatott neki még külön is.

2015. jan. 20. 08:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontosabb egy több éves barátság, mint egy ilyen semmiségen megsértődni.
2015. jan. 20. 09:02
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Hát kövezzetek meg, de igen, rosszul esne nekem is. Tényleg nem arról van szó, hogy mindenkit meg kell hívni, de ha olyan jó barátnők, akkor szerintem mindenki megértette volna, hogy bocsi csajok, nem lesz nagy esküvőnk, de szeretném, ha velem örülnétek. Pont. Ezt nem kell magyarázni szerintem, de talán egy "lánybúcsú", közös összeröffenés. Nekem unokatesóm nem vette fel a telefont, legalább 30szor hívtam, 3-4 SMS neki és az anyjának is, e-mail, üzenete fb-n, hogy egyáltalán meg tudjam hívni őket. Kínomban már leírtam a dátumot,helyszínt stb. Semmi reakció. Majd az esküvői képeket LIKE-olta, és 1 hónappal később megkérdezte, nem-e megyünk el együtt velencei tóra. Mondom nem. Ennyi volt a kommunikációnk az elmúlt 2,5 évben.
2015. jan. 20. 09:04
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem feltétlenül sértődnék meg. Nyilván megvolt az oka, hogy nem szólt nektek, de nem biztos, hogy az mert érdemtelenek vagytok arra, hogy tudjatok az esküvőjéről. Ha decemberben kérték meg a kezét, de januárban össze is házasodtak, akkor azért 1 hónap alatt rengeteg dolga lehetett, de nyilván egy üzenet belefért volna a részéről is. De szerintem ezt akarta elkerülni, hogy az esküvőjéig ne azon csámcsogjatok a többiekkel, hogy milyen dolog, hogy legalább a polgári szertartásra nem hívott meg titeket stb. Egyébként ha annyira érdekelt volna titeket, hogy mikor lesz az esküvője, akkor a részetekről is belefért volna egy telefon/üzenet, hogy jéé, láttam, hogy menyasszony vagy, gratulálok, és az esküvő mikor lesz, vagy van már elképzelésetek? De gondolom egyikőtök sem tette ezt meg, most pedig meg vagytok lepődve. De a másik opció lehet az is, hogy barátok vagytok akik fél évente, évente összeülnek 1-1 órára, de ezen kívül nem olyan bensőséges a kapcsolatotok, hogy elhívjon titeket. Lehet, hogy csak te érzed ezt akkora barátságnak. A másik barátnődnek meg ahogy írtad, volt elég pénze, hogy mindenkit elhívjon, és neki belefért ez. De ha lett volna egy keret, akkor bizony nem biztos, hogy ti is ott lettetek volna.
2015. jan. 20. 09:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen gyorsan megvolt az eskuvo, akkor biztos megvolt ra az okuk. En nem rontanam el az oromet, hanem gratulalnek nekik, es mellekesen rakerdeznek, hogy miert alakult igy. Nem erdemes megsertodni olyan dolgon, aminek nem ismered a hatteret.
2015. jan. 20. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy barátnőm, eljegyezték, gratukláltunk, majd suttyomban megházasodtak. Se fotó, se névváltozás, totál véletlen tudtam meg :) De nem sértődtem meg, neki így volt jó, és ezt tiszteletben kell tartani.
2015. jan. 20. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Nekem elsore rosszul esne, de nem tamadnan le, hanem megkerdeznen mi az oka annak, hogy nem lettem ertesitve. Lehet a valasz alapjan mar megertenem es nem haragudnek.
2015. jan. 20. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!