Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Külföldről szervezzük az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldről szervezzük az esküvőnket. Mit mikor érdemes intézni?

Figyelt kérdés

2016 nyarán szeretnénk esküdni Magyarországon. Kihelyezett esküvői szertartást szeretnénk, amit a lakodalom helyszínén tartanánk. Mit és mikor érdemes intézni szerintetek? E-mailben sok mindent meg lehet kérdezni, de a hazalátogatásaink száma véges (addig maximum kétszer megyünk haza), így a személyes intézkedés nehézkes lesz.

A helyszínnek írtam, ha minden jól megy az első hazalátogatásunk alatt (márciusban/tavasszal) le is foglalózzuk előre.

A meghívó szövege mellé (szülők/nagyszülők személyesen kapnak meghívást, de a többi rokon esetében ez nem megvalósítható, postázzuk) "tájékoztatót", sőt "kérdőívet" is kiküldenénk válaszborítékkal, amiben kiválaszthatják, hogy csak a szertartásra, vagy a szertartás+lakodalomra is maradnak-e, és ha igen, hányan. (Mi mindenkit meghívunk a lagziba, akit a szertartásra is, de sok a kisgyermekes (addigra kisgyermekes) ismerősünk, aki nem biztos, hogy maradna mindkettőn.

Egyéb szervezési kérdésekben is várom a tapasztalatokat, kinek mikor hogyan sikerült? Időben szeretném elkezdeni, hogy valóban ne kelljen kapkodni, és ne legyen hátrány, hogy külföldön vagyunk.

2015. jan. 15. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Persze így érhető, hogy messzi laknak egymástól a családtagok, ezért lesz postázva, de ezt nem említetted. Azt viszont te sem gondolhattad komolyan, hogy van, akit facebook-on hívtunk meg! :O "Volt, akinek postáztuk, de velük vagy telefonon, vagy interneten megbeszéltük a részleteket." Nehezen értelmezhető? Elküldtük, megkapták, jelezték, hogy megkapták, majd - nem személyesen, de - megbeszéltük, hogy hova-kik-mikor jönnek. Beszélgetés után pedig összeírtam a létszámot. Na bumm!
2015. jan. 18. 07:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Félreértettél: én tartom velük a kapcsolatot Facebookon, és csak ott. Nektek volt lehetőségetek telefonon egyeztetni, ami tök jó, én a számukat se tudom, mert mire eljut hozzám, már lecserélték. :D Szóval nekem vagy a facebook, vagy a postázás marad.

Valóban nem írtam, bocsánat. :)

2015. jan. 19. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!