Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldről szervezzük az esküvőnket. Mit mikor érdemes intézni?
2016 nyarán szeretnénk esküdni Magyarországon. Kihelyezett esküvői szertartást szeretnénk, amit a lakodalom helyszínén tartanánk. Mit és mikor érdemes intézni szerintetek? E-mailben sok mindent meg lehet kérdezni, de a hazalátogatásaink száma véges (addig maximum kétszer megyünk haza), így a személyes intézkedés nehézkes lesz.
A helyszínnek írtam, ha minden jól megy az első hazalátogatásunk alatt (márciusban/tavasszal) le is foglalózzuk előre.
A meghívó szövege mellé (szülők/nagyszülők személyesen kapnak meghívást, de a többi rokon esetében ez nem megvalósítható, postázzuk) "tájékoztatót", sőt "kérdőívet" is kiküldenénk válaszborítékkal, amiben kiválaszthatják, hogy csak a szertartásra, vagy a szertartás+lakodalomra is maradnak-e, és ha igen, hányan. (Mi mindenkit meghívunk a lagziba, akit a szertartásra is, de sok a kisgyermekes (addigra kisgyermekes) ismerősünk, aki nem biztos, hogy maradna mindkettőn.
Egyéb szervezési kérdésekben is várom a tapasztalatokat, kinek mikor hogyan sikerült? Időben szeretném elkezdeni, hogy valóban ne kelljen kapkodni, és ne legyen hátrány, hogy külföldön vagyunk.
Félreértettél: én tartom velük a kapcsolatot Facebookon, és csak ott. Nektek volt lehetőségetek telefonon egyeztetni, ami tök jó, én a számukat se tudom, mert mire eljut hozzám, már lecserélték. :D Szóval nekem vagy a facebook, vagy a postázás marad.
Valóban nem írtam, bocsánat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!