Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet tenni, ha a pár nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a pár nem tud megegyezni a házasság, lakodalom megtartásában?

Figyelt kérdés
A férfi mindenre azt mondja, hogy nincs rá pénz. Erre a nő javasolja, hogy akkor legyen kicsi esküvő, és csak néhány embert hívjanak meg. Erre a férfi:azt nem lehet, mert akik már házasodtak a rokoni körben, azok is mind meghívták őt (mármint a férfit még korábban), tehát azokat vissza kell hívni. De pénz nincs rá. A nő erre:akkor mi lenne,(a férfi szülei kertes családi házban laknak), ha a férfi szüleinek kertjében tartanák szerény formában a lagzit, mert az olcsóbb lenne, mint étteremben? Erre a férfi válasza:azt nem hagynák a szülei, hogy a kertjükben legyen. A nőnek erre nincs több ötlete.
2015. jan. 13. 15:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

És külön neked, aki leírtad, hogy nálatok is hasonló a helyzet.

Sajnos itt a férfi mindenben anyagias. Mármint ha valami közös dologról lenne szó.

2015. jan. 13. 16:33
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, akkor fizesd Te az egészet, ha neked nem számít a pénz! :)
2015. jan. 13. 17:00
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Kérdezd meg tőle hogy tulajdonképpen mit szeretne!?

Mi az ő saját elképzelése? Mit tart jó ötletnek?

Az ő nézőpontja lehet a kiinduló pont.

Arra gondoltatok hogy elutaztok egy szép nászútra, külföldre és ott házasodtok össze? Akkor senki sem sértődne meg és ti is stresszmentesen és romantikusan házasodhatnátok.

2015. jan. 13. 17:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember téged nem akar elvenni! Mindig lesz kifogás!
2015. jan. 13. 17:56
 15/21 A kérdező kommentje:
:-(
2015. jan. 13. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Én, vagyok, a hasonló:) Na, azért ez nem ilyen egyszerű, ettől még nem biztos, hogy nem szeret, és nem akar elvenni!!! Épp én vagyok a példa, szeret, elvett, szépen élünk, csak egy kicsit nehézkes őkelme...
2015. jan. 13. 18:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Én is kezdek arra hajlani, hogy talán tényleg csak kifogások ezek. És ráerőltetni meg senkire nem akarok egy esküvőt.
2015. jan. 13. 19:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezek kifogások. Nálunk ugyanez van.

7 éve vagyunk együtt, most már kezdek "türelmetlen" lenni.

Én nem akarok nagy lakodalmat, max. 30 fő és ennyi. Ő bezzeg meghívná a 15. éve nem látott 88. unokatestvérét is, mert mind a kettő bátyja így nősült meg. Az elején azt gondoltam tényleg ez a vágya, de egyre jobban kétlem hogy ez nem csak egy ócska kifogás hiszen pénz nincs rá, és vszínű nem is lesz mostanság.IDŐHÚZÁS.

A minap megkérdeztem tőle nyíltan hogy mikor vesz el. Válasz az volt, ha lesz rá pénz.

Erre 2-3 hétre, Újévkor beszélgettünk és mondtam hogy 2015.-ben se megyek férjhez. Erre mit mond?! "MÉG BELEFÉRHET"

Nem tudom mi lesz ennek a kimenetele, de kíváncsian várom, már ameddig bírják az idegeim.

2015. jan. 14. 12:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy vőlegény jelentkezik! A videóra én is azt moindtam, hogy minek és hogy senki nem fogja nézni, és ezt a véleményemet még mindig tartom, annak ellenére, hogy valószínűleg nem fogom tudni ezt az álláspontot érvényre juttatni :) Most az esküvőtervezés fázisában vagyunk és sokat veszekszünk, mert mikor összeadtam durván mindent dobtam egy hátast, mikor megláttam, hogy nagyjából mennyi lesz a vége. Igazából mi úgy oldottuk eddig meg, hogy kompromisszumokat kötöttünk, sokat alkudoztunk, pl. egy drága termet lealkudtam a menyasszonyommal egy olcsóbbra, ami kevésbé jó helyen van, de a kaja, stb. szuper lesz, ő meg megkapta a puccos belvárosi templomát (ami szerintem egy idiótaság és mindenki rajtam fog röhögni, de megszerveztem, mert ez az alku része volt). Szóval tárgyaljatok. Persze ha a szüleit meg sem kérdezi, csak egyszerűen nemet mond, akkor nem tudom, hogy minek akarsz hozzámenni.

Tőlem valaki azt kérdezte, hogy mióta várom ezt az esküvőt, mikor látta hogy nagyon frusztrált vagyok. Mondom én még most sem várom :) Erre ő: na látod, a nők viszont húszéven keresztül erről álmodoznak.

Ez a beszélgetés nekem valamennyire felnyitotta a szemem és most hagyom, hogy hadd tervezzen, legalábbis nem bosszantom magam semmin, ami nem végleges (tehát ami nincs lefoglalózva). Majd a végén, amikor az IGAZI végösszeg meglesz, akkor majd dob ő is egy hátast és akkor majd jövök a vastag tollal és huzogatom le a székdíszítést, meg ilyeneket :)

Igazából én azt látom, hogy te kompromisszumkészebb vagy, mint az én menyasszonyom. Én is eléggé fukar vagyok, ami a költségeket illeti, de csak az értelmetlen dolgokon próbálok spórolni. Próbáld meg talán elmagyarázni neki, hogy neked mi miért fontos. Még jobb lenne, ha be tudnád vele láttatni, hogy ez neki is fontos, mert akkor magáévá tenné az ötletet. Nekem is volt/van ezzel problémám, mert nekem sem kell a papír ahhoz, hogy betartsam a szavam, sőt templom sem, mert nem vagyok vallásos. Viszont megértem ,hogy a családja az és én meg eljátszom a jó keresztényt, ugyanúgy mint amikor felkért vmi félidegen keresztapának.

Szóval sok sikert. Ha semennyire nem kompromisszumkész, akkor szerintem is számíts később arra, hogy ilyen is marad gyerekvállalás, lakásvásárlás és minden egyéb közös projekt terén.

2015. jan. 14. 15:12
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mit értesz az alatt, hogy:

ha a szüleit meg sem kérdezi, csak egyszerűen nemet mond, akkor nem tudom, hogy minek akarsz hozzámenni? Mármint arról, hogy a kertjükben lehetne-e tartani a lagzit? Sajnos el tudom hinni, hogy igaz. Mert már máskor is volt olyan, hogy anyukája azt mondta neki, hogy ha valamit nem úgy csinál, ahogy anyukája akarja, akkor többet nem látják otthon szívesen.

2015. jan. 14. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!