Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre szerintetek még van esélyem időpontot kapni idén augusztusra?
Már egy évvel korábban is be lehet. Tavaly változott.
Szeged necces, mert csak szombatonként tartanak esküvőket, tehát augusztusban 4 nap van erre.
Telefonálj be szerintem előtte. Ha már nincs, akkor környező településeken nézz körbe (Algyő, Deszk, stb.), ott jobbak az esélyek és kevésbé futószalag szertartás, mint Szegeden, hogy már a bokádnál toporog a következő pár.
A külső helyszínről ez a rendelet szól:
Én ezt úgy értelmeztem, hogy 15000(termen kívüli felár)+5000 (hétvégi felár)+3500(a.v. díja hétvégén) +10000 (a.v. díja termen kívül)=28500 ft. Nem tudom, milyen plusz költség rakódhat még rá.
Mondjuk hallottam olyat, hogy 80 000 ft körül van, tehát nem biztos, hogy jól dekódoltam az irományt.
Ezt akkor kell nézni, hogy Szegeden van a kiszállás. Ha más településen, akkor az ottani anyakönyvvezetőt kell kikérni (lehet, hogy olcsóbb is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!