Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi szólnátok egy ilyen esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szólnátok egy ilyen esküvői menűhőz? 130 fő

Figyelt kérdés

előétel:

kacsamell cézársalátával

(tányérszervíz)

leves:

fácánleves gazdagon lúdgége tésztával

gyümölcsleves

(Levestálakban tálalva)

főételek:

pulykamellfilé mandulás bundában

sertésborda bécsi gombaraguval

Fogas szalagok rozmaringos bundában

Jércemell almával és sajttal töltve, rántva

vegetáriánus nyárs

rántott sajt

köret:

hasábburgonya

rizs

angolos zöldköret

(4 vagy 6 személyes tálakon tálalva)

Savanyúság:

házi vegyes savanyúság

majonézes burgonyasaláta

éjféli vacsora:

vörösboros marhapörkölt

gombapörkölt

(+a sültek a vacsoráról újratálalva)

házi galuska

házi vegyessavanyúság

(svédasztal)

2014. dec. 23. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
Én valszeg köreten kívül semmit nem ennék, de ennek az a roppant egyszerű oka van, hogy eszméletlenül válogatós vagyok, ezek a kaják meg nagyon meredeknek tűnnek az én ízlésemnek. :D
2014. dec. 23. 23:15
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem biztos, hogy végig enném. Hugi esküvőjén is volt minden, meg svédasztal, de csak egy tányér krémlevest ettem.

Úgy összeségében keveset ettünk, ezért ingyen adták az esküvői tortát. Szerintem nem a zaba a lényeg, persze van akinek igen. Nem baj, hogy nagy a választék, biztos jó lesz.

2014. dec. 24. 10:52
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
A desszertet hiányolom, előétel helyett inkább az kéne, mert ha van leves, akkor meg minek előétel is. Illetve szerintem éjfélre ez így sok, mert már mindenki dugig lesz.
2014. dec. 24. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

szerintem is hanyagolható az előétel, bár fini lehet. tegyétek be inkább éjféli vacsinak a pörkölt mellé vagy helyett.

valamint csatlakozok 11-hez, én a főételek közül csak a sajtból ennék, meg talán a jércemellből (mert azt még nem kóstolta, de jól hangzik) mert úgyszint válogatós vagyok.

és ha gyerekek is lesznek, ők nem igazán díjazzák az ilyen különleges fogásokat, jobbnak találják a sima rántott húst.

egyébként sok boldogságot :)

2014. dec. 24. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kacsa meg a fácán közül az egyik nyugodtan lehetne csirke, kicsit sok a bundás sült, a hasábburgonya meg olyan bénácska a többi fogáshoz képest. Esetleg valami pirított vagy hagymás krumpli lehetne a köretek közt. A vega nyársból többet számoljatok mint amennyi a vega vendég lesz, szerintem azt szívesen eszi mindenki. A majonézes krumplisaláta nálunk is inkább köret.
2014. dec. 26. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a kacsamell cézársalátával nem jó előételnek, mert túlságosan laktató, sokan főételnek eszik. Ha mindenképp szeretnél előételt, akkor sajttálban, töltöttgombafejekben, különféle tapasokban gondolkozz. Aztán a főételeknél: minden nagyon jól hangzik. De halat szárnyassal enni/tállalni nem illő, és a mondás szerint a szerencsét is "elmossa". Ezért én a halat lehúznám a listáról. Én a köreteknél a hasábburgonya helyett adnék valami különlegesebbet, elegánsabbat, mert hasábburgonyát elég gyakran lehet enni pl.: petrezselymes burgonya, krumlikrokett stb.
2014. dec. 29. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!