Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szólnátok egy ilyen esküvői menűhőz? 130 fő
előétel:
kacsamell cézársalátával
(tányérszervíz)
leves:
fácánleves gazdagon lúdgége tésztával
gyümölcsleves
(Levestálakban tálalva)
főételek:
pulykamellfilé mandulás bundában
sertésborda bécsi gombaraguval
Fogas szalagok rozmaringos bundában
Jércemell almával és sajttal töltve, rántva
vegetáriánus nyárs
rántott sajt
köret:
hasábburgonya
rizs
angolos zöldköret
(4 vagy 6 személyes tálakon tálalva)
Savanyúság:
házi vegyes savanyúság
majonézes burgonyasaláta
éjféli vacsora:
vörösboros marhapörkölt
gombapörkölt
(+a sültek a vacsoráról újratálalva)
házi galuska
házi vegyessavanyúság
(svédasztal)
Nem biztos, hogy végig enném. Hugi esküvőjén is volt minden, meg svédasztal, de csak egy tányér krémlevest ettem.
Úgy összeségében keveset ettünk, ezért ingyen adták az esküvői tortát. Szerintem nem a zaba a lényeg, persze van akinek igen. Nem baj, hogy nagy a választék, biztos jó lesz.
szerintem is hanyagolható az előétel, bár fini lehet. tegyétek be inkább éjféli vacsinak a pörkölt mellé vagy helyett.
valamint csatlakozok 11-hez, én a főételek közül csak a sajtból ennék, meg talán a jércemellből (mert azt még nem kóstolta, de jól hangzik) mert úgyszint válogatós vagyok.
és ha gyerekek is lesznek, ők nem igazán díjazzák az ilyen különleges fogásokat, jobbnak találják a sima rántott húst.
egyébként sok boldogságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!