Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki hol volt nászúton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol volt nászúton?

Figyelt kérdés
Augusztus 28-án lesz a menyegzőnk, és utána mennénk nászútra, amit én szervezek meglepetésből a Kedvesemnek. Nagy segítség lenne, ha adnátok jó kis tippeket, FŐLEG BELFÖLDRE. Ugyanis mindenképpen Magyarországon szeretnék eltölteni ezt a pár napot.
2010. febr. 2. 13:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Budapesten voltunk, imádjuk a fővárost. Mi a Balaton mellett élünk így főként jó volt a nagyvárosban eltölteni egy hetet.
2010. febr. 2. 14:32
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

szerintem is a Balcsi a nyerő, ha már belföld.

mi egyébként Horvátországban voltunk autóval, csak úgy bele a vakvilágba, szállásunk se volt előre lefoglalva. nem semmi volt:)))

bár ha aug. végén lesz az esküvő, akkor a Balcsi nem biztos, hogy nyerő, mert akkor máe nincs ott semmi:(((

akkor viszont valami hegyekbe menjetek:)

esetleg Erdély? tudom, nem belföld, de majdnem:)

2010. febr. 2. 14:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Pécs környéke (pl. Orfű) gyönyörű, én alföldi vagyok, és nem tudok betelni a hegyekkel és a rengeteg zöld növénnyel! Csend van, nyugalom, de ha bementek a városba, akkor lehet kicsit "pörögni", illetve rengeteg a túrázási lehetőség a környéken. Ja, és strand is van Ofűn, kellemes, nincsenek annyian, mint a heringek!

Csak ajánlani tudom. De bárhova is mentek, sok boldogságot!

2010. febr. 2. 14:55
 14/24 anonim ***** válasza:
38%
budapest
2010. febr. 2. 15:17
 15/24 anonim válasza:
79%
Mátraháza
2010. febr. 2. 15:19
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Erdély ténleg nem belföld de hidd el megéri...

Szivesen várunk...ha mégis...:))

2010. febr. 2. 15:30
 17/24 anonim ***** válasza:
Anyumék Siófokon voltak :) Imádták :)
2010. febr. 2. 15:35
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

attól függ milyen kedvtelésetek van.Ha a vizet szeretitek a vízpart közelébe menjetek ha kirándulni ,sétálni inkább Lilafürededet ajánlom.

Ott lehet csónakázni,kirándulni,sétálgatni nagyon hangulatos,inkább mint egy Balaton az kicsit engem egy nyaralásra emlékeztet.

Gondold át.

2010. febr. 2. 15:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Sopron, Best Western Pannonia Med Hotel **** nagyon tuti hely, mi ott voltunk 2006-ban 1 hétig.nászutas lakosztály,antik bútorok......hihetetlen volt kaptunk ajándék vacsorát ami egy külön teremben volt csak nekünk megterítve..gyertyafény meg minden ami ilyenkor kell..és egy pincér csak velünk foglalkozott....és csak 120 ezer ft volt kettőnknek..
2010. febr. 3. 08:29
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ. Elméletileg jöhet bármilyen különleges hely is. Menyasszonyom budapesti, én őrbottyáni lakos vagyok, de a menyegzőnk valószínűleg Ráckeve környékén lesz valahol.

Ha már ERDÉLY felmerült, akkor ott tudtok konkrét helyet ajánlani?

2010. febr. 3. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!