Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol volt nászúton?
szerintem is a Balcsi a nyerő, ha már belföld.
mi egyébként Horvátországban voltunk autóval, csak úgy bele a vakvilágba, szállásunk se volt előre lefoglalva. nem semmi volt:)))
bár ha aug. végén lesz az esküvő, akkor a Balcsi nem biztos, hogy nyerő, mert akkor máe nincs ott semmi:(((
akkor viszont valami hegyekbe menjetek:)
esetleg Erdély? tudom, nem belföld, de majdnem:)
Pécs környéke (pl. Orfű) gyönyörű, én alföldi vagyok, és nem tudok betelni a hegyekkel és a rengeteg zöld növénnyel! Csend van, nyugalom, de ha bementek a városba, akkor lehet kicsit "pörögni", illetve rengeteg a túrázási lehetőség a környéken. Ja, és strand is van Ofűn, kellemes, nincsenek annyian, mint a heringek!
Csak ajánlani tudom. De bárhova is mentek, sok boldogságot!
Erdély ténleg nem belföld de hidd el megéri...
Szivesen várunk...ha mégis...:))
attól függ milyen kedvtelésetek van.Ha a vizet szeretitek a vízpart közelébe menjetek ha kirándulni ,sétálni inkább Lilafürededet ajánlom.
Ott lehet csónakázni,kirándulni,sétálgatni nagyon hangulatos,inkább mint egy Balaton az kicsit engem egy nyaralásra emlékeztet.
Gondold át.
Köszönöm a sok hasznos választ. Elméletileg jöhet bármilyen különleges hely is. Menyasszonyom budapesti, én őrbottyáni lakos vagyok, de a menyegzőnk valószínűleg Ráckeve környékén lesz valahol.
Ha már ERDÉLY felmerült, akkor ott tudtok konkrét helyet ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!