Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már valahol ezzel a ruhával?
egyébként beírod a google-ba a tipusát,nekem egy csomomindent kiirt,nem tudom te hol élsz..:
mori lee 4163
(zárójelben megjegyzem,
szerintem azért megy a lepontozás, mert az hogy tetszik-e a ruha, baromira nem válasz a feltett kérdésre. Ez kicsit olyan, mintha a kérdező mogyorós kekszet akarna sütni, receptet keres, a válaszoló meg leírja hogy utálja/allergiás a mogyoróra stb, süssön inkább csokisat. Na az ilyen az a klasszikus "nem hasznos" válasz)
Sajnos kérdező én sem tudok konkrétat mondani, csak tippet.
Nagynéném úgy oldotta meg, hogy körbeküldte a fotót a család nőtagjai és a barátnői közt, és aki esküvői szalon közelében járt, az bement, megmutatta, megkérdezte.
És meglett két hét alatt!
Bocsi, de nyilván nem mindenkinek áll jól ez a fazon, és az nyilván lehurrogja. Divat nem divat, szép, és egy vékony nőn jól fog állni.
Küldd el e- mailen szalonoknak a ruha képét, és biztos, hogy valamelyik fog segíteni!
Sok sikert!
Szia!
Sajnos nem tudom hol lehet bérelni ezt a ruhát.
Viszont nekem ez volt a menyasszonyi ruhám:
Ez is egy visszafogottabb darab.
Ez is egyszerűbb,de egyébként egy hihetetlenül elegáns ruha,én imádtam. :)
Mondjuk én nem szeretem a habos-babos hercegnős,feltűnősködős darabokat,én inkább az egyszerűbb elegancia híve vagyok. :)
Szerintem szép a ruhád,nekem is tetszik.
Ne foglalkozz mások véleményével,az a lényeg,hogy neked tetszik,mert úgyis Te fogod viselni. :)
A bunkó hozzászólóknak meg csak annyit,hogy NEM az volt a kérdés,hogy tetszik-e a ruha vagy sem,hanem az,hogy hol lehet ilyet bérelni. Először tanuljatok meg olvasni és értelmezni a kérdést,mielőtt hülye válaszokat adnátok!
Látszik mennyire primitívek az emberek,ne foglalkozz velük.
Sok boldogságot kívánok! :)
Igen abroncsos habos babos kelet EU divat.
Nyugaton alig latsz ball ruhat.ott pont a kifinomult elegans nem oriasszoknya a divat.
Szerintem szép ruha. :)
A bérlését 300-350 ft-re saccolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!