Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Találkoztatok már valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már valahol ezzel a ruhával?

Figyelt kérdés

[link]

Hol lehet és mennyi lehet a bérlése?

Köszönöm

2014. dec. 15. 19:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

egyébként beírod a google-ba a tipusát,nekem egy csomomindent kiirt,nem tudom te hol élsz..:

mori lee 4163

2014. dec. 15. 20:51
 22/30 A kérdező kommentje:
Megtettem..de konkrét szalonban nem találtam.
2014. dec. 15. 21:02
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom értelmezni egy esküvői ruha kapcsán azt a szókapcsolatot hogy "tucatruha". Ez max annak jelent valamit aki minden hétvégén lagziba jár; de nyilván a többség nem teszi. A násznépben meg hasonló se lesz, abban biztos vagyok. Tény hogy semmi extra, de nem is egy gagyi ruha; mindenkinek más az ízlése, alkata, hadd vegyen már fel olyat amilyet akar.
2014. dec. 15. 21:15
 24/30 anonim ***** válasza:
92%
Álomszép ruha! Mázlista,ha jól áll neked is :) Irigykedem...
2014. dec. 15. 23:07
 25/30 anonim ***** válasza:
85%

(zárójelben megjegyzem,

szerintem azért megy a lepontozás, mert az hogy tetszik-e a ruha, baromira nem válasz a feltett kérdésre. Ez kicsit olyan, mintha a kérdező mogyorós kekszet akarna sütni, receptet keres, a válaszoló meg leírja hogy utálja/allergiás a mogyoróra stb, süssön inkább csokisat. Na az ilyen az a klasszikus "nem hasznos" válasz)

Sajnos kérdező én sem tudok konkrétat mondani, csak tippet.

Nagynéném úgy oldotta meg, hogy körbeküldte a fotót a család nőtagjai és a barátnői közt, és aki esküvői szalon közelében járt, az bement, megmutatta, megkérdezte.

És meglett két hét alatt!

2014. dec. 16. 07:40
 26/30 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nyilván nem mindenkinek áll jól ez a fazon, és az nyilván lehurrogja. Divat nem divat, szép, és egy vékony nőn jól fog állni.

Küldd el e- mailen szalonoknak a ruha képét, és biztos, hogy valamelyik fog segíteni!

Sok sikert!

2014. dec. 17. 07:29
 27/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudom hol lehet bérelni ezt a ruhát.

Viszont nekem ez volt a menyasszonyi ruhám:

[link]

Ez is egy visszafogottabb darab.

Ez is egyszerűbb,de egyébként egy hihetetlenül elegáns ruha,én imádtam. :)

Mondjuk én nem szeretem a habos-babos hercegnős,feltűnősködős darabokat,én inkább az egyszerűbb elegancia híve vagyok. :)

Szerintem szép a ruhád,nekem is tetszik.

Ne foglalkozz mások véleményével,az a lényeg,hogy neked tetszik,mert úgyis Te fogod viselni. :)

A bunkó hozzászólóknak meg csak annyit,hogy NEM az volt a kérdés,hogy tetszik-e a ruha vagy sem,hanem az,hogy hol lehet ilyet bérelni. Először tanuljatok meg olvasni és értelmezni a kérdést,mielőtt hülye válaszokat adnátok!

Látszik mennyire primitívek az emberek,ne foglalkozz velük.

Sok boldogságot kívánok! :)

2014. dec. 17. 08:33
 28/30 anonim ***** válasza:
27-es voltam,még annyi,hogy akik írták nem értenek a divathoz,az is fix. :) A szatén anyagból készült ruhák még mindig divatosak,sőt. :) Szerintem az abroncsos habos-babos ruhák mentek ki a divatból már.
2014. dec. 17. 08:37
 29/30 anonim ***** válasza:
51%

Igen abroncsos habos babos kelet EU divat.

Nyugaton alig latsz ball ruhat.ott pont a kifinomult elegans nem oriasszoknya a divat.

2014. dec. 17. 09:09
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem szép ruha. :)

A bérlését 300-350 ft-re saccolom.

2014. dec. 19. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!