Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt az esküvői vacsorá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pinky1981 kérdése:

Milyen volt az esküvői vacsorátok lagzi nélkül?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

A lányom volt ilyenen,kb 30-40-en voltak,eredetileg úgy,hogy megvacsoráznak,aztán mindenki haza,cd-ről szólt a zene.

Na hajnali háromkor hazaért,aktiviteztek,még táncoltak is,olyan jó volt a hangulat,hogy mindenki maradt.

Én most egy bográcsozós-kerti esküvőt csinálnék magamnak nyáron,a lényeg a hangulat,nem a flanc(egyébként a szüleim idejében "sátoros esküvő "volt,kint az udvaron,maguk sütüttek,főztek)

2010. jan. 31. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Voltam már vendég esküvői vacsorán, amit nem követett lagzi. Szólt a rádió ugyan, de senki sem táncolt. Vacsi után még beszélgettünk egy kicsit a régen látott tokonokkal, de úgy fél kilenc felé valahogy kurtán-furcsán vége szakadt az együttlétnek, és feloszlott a társaság. 45 ember nem tudott mit kezdeni magával és egymással. Nekem nem tetszett.

Ugyanakkor: a mi esküvőnk úgy zajlott, hogy péntek délben volt a polgári, csak mi, a tanúk, szülők és testvérek voltak jelen, összesen tizen. A polgári után elmentünk egy közeli étterembe ebédelni, és ez nagyon jó volt így: hangulatos és bensőséges volt. A lagzi másnap, a templom esküvő után volt

2010. jan. 31. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Este fél hatkor volt az esküvő, csak polgárit tartottunk. Hatra mentünk az étterembe 30-an, kellemesen megvacsoráztunk, beszélgettünk, átadták az ajándékokat, aztán mindenki ment a dolgára kilenc után.

Gyűlöljük a lagzikat, meg azt, hogy mindenki hullarészegre issza magát, így emellett az elegánsabb megoldás mellett döntöttünk. Megérte, mindenki jól érezte magát.

2010. jan. 31. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

nagyon jó volt!

összesen 50en voltunk, bár nálunk volt zene, egy ember és a szintetizátora. táncoltunk is, de mégsem volt az a "lagzi" jellege! szuper volt, családias hangulatú, mindenkivel tudtam beszélgetni és nem volt tömegnyomor.

2010. jan. 31. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Kb 200 fős vacsi volt, sok rokon most találkozott hosszú idő óta újra, mindenki jól érezte magát, beszélgettek, volt zene, gyerekek szaladgáltak...hajnali 2 felé párolgott el mindenki véglegesen...
2010. jan. 31. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
Bár nekünk nagy lagzink volt, de előtte egy héttel pont egy kis esküvőn voltunk. Kb 30-an lehettünk, állófogadás volt. Zene cd-rő szólt. Nem mulatós, inkább halkabb aláfestő zene. Hát én megmondom őszintén nem élveztem annyira. Nem a jellege miatt, inkább a társaság miatt. Szinte senki sem ivott, csak beszélgettek. Éjfél után vége is lett. Láttam az ifjú páron, hogy kis esküvő ide vagy oda, de ők sem erre számítottak.
2010. febr. 1. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk 30 fős esküvőnk volt, állófogadásos vacsorával. Cd-ről szólt a zene,táncoltunk is :) Mindenki jól érezte magát ezt tanúsítja az is hogy reggel fél 7-ig tartott.
2010. febr. 1. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!