Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvői vacsorátok lagzi nélkül?
A lányom volt ilyenen,kb 30-40-en voltak,eredetileg úgy,hogy megvacsoráznak,aztán mindenki haza,cd-ről szólt a zene.
Na hajnali háromkor hazaért,aktiviteztek,még táncoltak is,olyan jó volt a hangulat,hogy mindenki maradt.
Én most egy bográcsozós-kerti esküvőt csinálnék magamnak nyáron,a lényeg a hangulat,nem a flanc(egyébként a szüleim idejében "sátoros esküvő "volt,kint az udvaron,maguk sütüttek,főztek)
Voltam már vendég esküvői vacsorán, amit nem követett lagzi. Szólt a rádió ugyan, de senki sem táncolt. Vacsi után még beszélgettünk egy kicsit a régen látott tokonokkal, de úgy fél kilenc felé valahogy kurtán-furcsán vége szakadt az együttlétnek, és feloszlott a társaság. 45 ember nem tudott mit kezdeni magával és egymással. Nekem nem tetszett.
Ugyanakkor: a mi esküvőnk úgy zajlott, hogy péntek délben volt a polgári, csak mi, a tanúk, szülők és testvérek voltak jelen, összesen tizen. A polgári után elmentünk egy közeli étterembe ebédelni, és ez nagyon jó volt így: hangulatos és bensőséges volt. A lagzi másnap, a templom esküvő után volt
Este fél hatkor volt az esküvő, csak polgárit tartottunk. Hatra mentünk az étterembe 30-an, kellemesen megvacsoráztunk, beszélgettünk, átadták az ajándékokat, aztán mindenki ment a dolgára kilenc után.
Gyűlöljük a lagzikat, meg azt, hogy mindenki hullarészegre issza magát, így emellett az elegánsabb megoldás mellett döntöttünk. Megérte, mindenki jól érezte magát.
nagyon jó volt!
összesen 50en voltunk, bár nálunk volt zene, egy ember és a szintetizátora. táncoltunk is, de mégsem volt az a "lagzi" jellege! szuper volt, családias hangulatú, mindenkivel tudtam beszélgetni és nem volt tömegnyomor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!