Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrendeljem ezt a ruhát vagy ne?
Tudom, hogy kínai..Meg azt is,hogy elég gagyi a minősége.De végülis csak pár órára kell.
Csak attól félek,hogy nem is úgy néz ki mint a képen.Mert ezek a kínaiak azt szokták,hogy feltesznek képeket az eredeti ruháról és ők csak lemásolják..
Nagyon tetszik ez a ruha...és sehol máshol nem találtam ilyet.
Mit tennétek a helyemben?
igaz, nem esküvői ruhát, de ruhát már rendeltem nemegyszer ebayről. a legutóbbi szoknya pont ma reggel jött meg, imádom, még jobb is mint a képen (az anyaga miatt).
szerintem az ártól meg az anyagi helyzetedtől függ. ha belefér a költségvetésbe és az időtökbe, hogy szükség esetén újat vegyél/bérelj, én megpróbálnám.
mennyi? ha nem nagy összeg, én megpróbálnám.
Amúgy én is sokat rendelek, eddig mindig elégedett is voltam :)
A/4-es pufiborítékban érkező ruháról csak az nem mondja meg, hogy nem szalonból van, aki igénytelen és/vagy nem látott, tapintott stb. még igazi szép ruhákat. Tetszik, nem tetszik, lepontoznak, nem pontoznak, van sok igénytelen ember, akinek megfelelnek ezek a dolgok meg a nyilvánvaló silányságot, gagyiságot sem veszik észre. Ha te is ilyen vagy kérdező rendeld meg, elégedett leszel. Ha nem, akkor meg ne rendeld meg, mert ha kibontod sírni fogsz.
Van aki a kakós tejbevonóról is állítja, hogy van olyan minőség mint egy kétezer forintos Lindt csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!