Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után miért van felháborodva a menyasszony, hogy a vőlegénye lemondta az esküvőt és kidobta?
szerintem ez ugyanúgy megcsalás, ha valaki úgy értelmezi a leánybúcsút, hogy végre még kiélheti magát utoljára.
az ne menjen férjhez
Kérdező, az #5 hsz-od elég kamus:
Csütörtökön leánybúcsú/legénybúcsú?
És szintén csütörtökön esküvő?
"Szal egy nő miatt kedves férfiak, nem kell hogy ilyen nagy legyen a pofátok"
Az ilyen primitív hozzászólások alapján én meg inkább úgy látom, hogy a "férfigyűlölő barmokat" vonzod be inkább!!
Az irásod alapján(hangsuly), ugyanaz a kérdezõ vagy, mint 2nappal vagy mennyivel ezelõtt.
Tehát kamu, nem hiszem,hogy a férfiak feleségül vesznek ilyen ostoba nõket , ezzel a sztoriddal és a másikkal is férfiakat és a nõket is lealázod.
Utálom az ilyen nőnek alig nevezhető egyedeket.
Ők a női nem szégyenei, és a felháborodásából ítélve tipikusan az a típus lehet, aki azt hiszi, hogy mert ő lány, neki mindent lehet, a pasinak meg kuss a neve. (mondom ezt lányként)
Sajnos sok ilyen nő van, aki szerint akármit csinál, az nem megcsalás mert csak ez meg az meg amaz, de ha a pasija ránéz valakire, már hisztizik, féltékenykedik, és egy szóváltást is megcsalásnak tekint. Vizet prédikál, bort iszik, és az ilyenre szokták mondani, hogy nem feleségül veszik, hanem feleslegül.
A bátyád a lehető legjobban járt el. A megcsalásra nincs mentség, és a más péniszének szájba vétele már eléggé megcsalás kategória. Az ilyen ne akarjon férjhez menni.
Ha hisztizik, én az "örömszülőknek" elküldeném a képeket, meg megszakítanék a csajjal minden kapcsolatot. Ha az én párom tenne ilyet, én is kitenném, most ebbe így belegondoltam.
Egyébként ismerősi körömben is volt megcsalás miatti esküvőlemondás, igaz az nem a leány-legénybúcsú miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!