Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha a kettő közül, miért? (képekkel)
tegnap a kedvenc szalonom a városunkban járt, esküvő kiállításon. Felpróbáltam azt a ruhát, amit a kedvemért rendeltek, és még egy másikat...végül a barátnőim jól összezavartak és nem tudtam dönteni. Szerintetek melyik? Miért?
1. [link]
2: [link]
Mindkét ruha nagyon szép, személy szerint a másodikat találom szebbnek, de rajtad mégis az első mutatna jobban.
Nem jó a tartásod, és ezt a második ruha finomsága, kidolgozottsága nagyon-nagyon kiemeli. Gyűrődik rajtad, becsípődik a derekadnál-csípődnél, a melleden sem megfelelően áll. Alapvetően szerintem átlagos alakod van, de a második ruhában úgy nézel ki, mint aki itt-ott lapos, itt-ott meg pont hogy felesleg van rajta. Hogy értsd: fenékrészen és mellben pl. mintha semmi nem lenne rajtad sőt lógna, egy oszlop lennél, csípőben pedig ahogy ráncolódik, felesleg érzetét kelti.
Nem tudom, hogyan mutatna, ha rendesen rádigazítanák, de a kettő kép közül így mindenképpen az első lenne a jobb választás. Az első ruha szépen kisimul rajtad, kevésbé látszik rajta a görbe tartásod, a melledet is szépen kiemeli.
A második ruha csodálatosan szép, nekem mindenképpen az tetszik jobban. Szerintem jól is áll rajtad, de a kommenteket elnézve nekem van sz*r ízlésem :-)
33/N
:) Köszi, hogy őszinték vagytok.
Amúgy én is azt érzem h mellrésznél "kevés" ahogy áll...
Még nézelődök mindenképp. Köszi a segítséget.
90 E. Mert 2015-ös darab.
A régebbi darabok olcsóbbak, akár 40-50 E.
Még nézelődök, anyagban és mintában mindenképpen a 2. Valami hasonló kellene, csak elől más szabással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!