Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik ruha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik ruha a kettő közül, miért? (képekkel)

Figyelt kérdés

tegnap a kedvenc szalonom a városunkban járt, esküvő kiállításon. Felpróbáltam azt a ruhát, amit a kedvemért rendeltek, és még egy másikat...végül a barátnőim jól összezavartak és nem tudtam dönteni. Szerintetek melyik? Miért?

1. [link]

[link]

2: [link]

[link]

[link]

2014. nov. 23. 07:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
54%
Hiába szép a második ruha, ha elölről nézve egy oszlopnak látszol benne. Az első fazonja sokkal előnyösebb neked, de én is azt mondom hogy még próbálgass másik ruhákat.
2014. nov. 23. 12:36
 32/39 anonim ***** válasza:

Mindkét ruha nagyon szép, személy szerint a másodikat találom szebbnek, de rajtad mégis az első mutatna jobban.

Nem jó a tartásod, és ezt a második ruha finomsága, kidolgozottsága nagyon-nagyon kiemeli. Gyűrődik rajtad, becsípődik a derekadnál-csípődnél, a melleden sem megfelelően áll. Alapvetően szerintem átlagos alakod van, de a második ruhában úgy nézel ki, mint aki itt-ott lapos, itt-ott meg pont hogy felesleg van rajta. Hogy értsd: fenékrészen és mellben pl. mintha semmi nem lenne rajtad sőt lógna, egy oszlop lennél, csípőben pedig ahogy ráncolódik, felesleg érzetét kelti.

Nem tudom, hogyan mutatna, ha rendesen rádigazítanák, de a kettő kép közül így mindenképpen az első lenne a jobb választás. Az első ruha szépen kisimul rajtad, kevésbé látszik rajta a görbe tartásod, a melledet is szépen kiemeli.

2014. nov. 23. 12:45
 33/39 anonim ***** válasza:
46%

A második ruha csodálatosan szép, nekem mindenképpen az tetszik jobban. Szerintem jól is áll rajtad, de a kommenteket elnézve nekem van sz*r ízlésem :-)

33/N

2014. nov. 23. 13:39
 34/39 A kérdező kommentje:

:) Köszi, hogy őszinték vagytok.

Amúgy én is azt érzem h mellrésznél "kevés" ahogy áll...

Még nézelődök mindenképp. Köszi a segítséget.

2014. nov. 23. 15:25
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Semelyik. Alapból nem tetszik stílusra, ráadásul sehogy sem áll rajtad. Inkább nézelődj még!
2014. nov. 23. 16:19
 36/39 anonim ***** válasza:
2.
2014. nov. 23. 16:29
 37/39 anonim ***** válasza:
1 jobban áll, mennyi a kölcsönzési áruk? (szintén menyasszony),mikor lesz a nagy nap?
2014. nov. 23. 21:43
 38/39 A kérdező kommentje:

90 E. Mert 2015-ös darab.

A régebbi darabok olcsóbbak, akár 40-50 E.

Még nézelődök, anyagban és mintában mindenképpen a 2. Valami hasonló kellene, csak elől más szabással.

2014. nov. 24. 19:07
 39/39 anonim ***** válasza:
Az nem is drága, azoknak a tervezőknek a ruhái, amiket én próbálgattam, 150-200 ezer között voltak kölcsönözve. Mondjuk nekem szerencsére megvan a ruhám. Arra figyelj oda, h az egy dolog h melyik ruha szép, az meg egy másik, h melyik áll jól, mi az előnyös neked. Az első ruha illett az alkatodhoz
2014. nov. 24. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!