Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha a kettő közül, miért? (képekkel)
tegnap a kedvenc szalonom a városunkban járt, esküvő kiállításon. Felpróbáltam azt a ruhát, amit a kedvemért rendeltek, és még egy másikat...végül a barátnőim jól összezavartak és nem tudtam dönteni. Szerintetek melyik? Miért?
1. [link]
2: [link]
Szerintem mindkét ruha gyönyörű, a másodikat, azt már egy éve kinéztem, 2015-ös darab, Allure Bridals.
Csak rá kell jönnöm, hogy elöl a szabása számomra nem előnyös, vagy mert nem volt teljesen rám igazítva, vagy amblokk..
Amint látod egyértelmű. Itt mindenki a 2.-ra szavaz. Én is. :) szebb a csipkés anyagaaz eslő nagyon ronda,nem tetszik az a selymes anyaga.nem szép.
de tényleg vannak ezeknél jobbak,szebbek is. mennyiért rendeltel?
Nem kellett fizetnem, a szalon rendelte meg, csak volt egy akciójuk s lehetett rendelni ruhát, kötelezettség nélkül. Ők fizették a ruhát, majd kiadják annak, aki szeretné.
Mindenképp tettszenek az Allure Bridals ruhái, nagyon jó az anyagjuk is, és egyszerűek, ugyanakkor mutatósak is szerintem...
Az első ruha nekem kicsit olyan semmilyen. Egy nagy fehér habcsók cukormázzal, ennyi. A háta tetszik és jól is áll neked, de tényleg megkérdőjelezhető, hogy illik-e ennyit mutatni egy menyasszonynak, főleg ha templomi esküvő is lesz. Ezen felül abban sem vagyok biztos, hogy tart annyit, hogy kényelmes viselet legyen ez egy egész napon át.
A második ruha tetszik, bár én is elfogult vagyok a csipke miatt. A háta és az anyaga nagyon szépnek tűnik. Aprólékos, mégsem csicsás/giccses. Az eleje viszont kicsit slampos, kevés. Ami neked nem áll jól, az szerintem a mell rész. Nem sértésként mondom, de ha te vagy a képen, nincsenek túl nagy melleid (átérzem az áldást, nekem sincsenek, sőt...) és ez a szabás még ennek a kevésnek a formáját is elrontja. "Kitömött" hatást kelt és ez szerintem nem szép. Nem tudom, hogy a ruha, vagy a forma hibája-e. Egyébként lehet, hogy már deréktájon egy ezüst szalag, valami kis csillogós akármivel feldobná a ruhát előröl is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!