Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/27 anonim válasza:
Gyönyörű ez a ruha, vállpánttal szebb. Fontos, hogy jól álljon annak, aki viseli.
13/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek azok a fodrok rajtan, de amúgy szép.
14/27 anonim válasza:
Szep nagyon ! :)
Nekem is ilyen elkepzelesem van a ruhamat illetoen.. :)
kicsit alul "habos" de megsem tulsagosan :)
de nm mindenkinek all jol... nagyon vekonynak kell lenni hozza hogy felvehesd,es ne rohogjenek ki.
15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A vállpánt patentos, ha akarom viselem, ha nem, akkor nem. Szerintem ez a befutó. :-) 168 cm vagyok, 52 kiló, a derekam vékony, mellben 75B.
2014. okt. 24. 16:21
16/27 anonim válasza:
Szép és elegáns. Sokan olyan giccses ruhát választanak, hogy inkább nevetségesen elvesznek benne. Vállpánttal kis mellű, vállpánt nélkül pedig nagyobb mellű nőnek állhat jól szerintem.
18/27 anonim válasza:
Vállpánttal a legszebb. Amúgy igen szép ruha. Szerintem sokan túlzásba esnek ilyenkor. Az agyoncsicsázott ruhák nagyon nem szépek, inkább nevetségesek. EZ szerintem nagyon szép.
19/27 anonim válasza:
Szép, de nem zavaró hogy a földön húzod a hátulját? Az este végére tuti koszos lesz.
20/27 anonim válasza:
Kolasuveg habos ruha.
Nem szeretem az abroncsos habcsok ruhakat nagyon kelet eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!