Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köeülbelül mennyibe kerül 1 lagzi?
60-70/fö , vidéki "kis falu",az iskolában lenne a lagzi,a menü egyszerü leves,2 fö étel.Még csak tervezünk idöpont még nincs ,a ruhát teszvesz-en nézegettem 40-50E ft
a süti+torták 65E ft a mennyaszonyi tortával együtt.
A párom szerint 1milió fölött lenne annyi pénzünk nincs,de szerintem nem kerül olyan sokba szerintetek mennyi lenne? nincs nagy elvárásom ,nem csilli villi lagzit szeretnék.
24/L
Biztos hogy nem olcsó:(
Nekem 10 éve volt, falusi semmi extrával.Igaz 170fővel, és akkor 700-800ezer között jött ki.Szerintem tuti van ennyi a tiétek is:(
Én ruhát kölcsönöztem, sokkal olcsóbban:)Ha jól emlékszem 8 ezer+4 ezer a tisztításra.
Szia!
Nekünk májusban volt a lagzi :)
37-en voltunk
étteremben tartottuk kaja-pia+menyasszonyi torta majdnem 500.000.-
sütit háznál süttettük 25.000.-
kocsi disz+csokor meg ilyenek 15.000.-
menyasszonyi ruha+kiegészítők+cipő+fehérnemű 90.000.-
menyecske ruha 15.000.-
zenész (ismerős volt olcsón jött) 40.000.-
fényképészt nem tudom sógor fizette
videót a násznép készített
Előkészületek:
januárban lefoglaltunk mindent
szeptembertől jártuk az éttermeket árajánlatért,kb mindenhol egyforma volt
lefoglaltuk az időpontot az anyakönyv vezetőnél már ez is majdnem késő volt mert aznapra már volt rajtunk kívül három pár
templomot is lefoglaltuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!