Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyiből lehetne kihozni egy kb 120 fős lagzit a következő feltételekkel?
eloszor is OFF:
Valaszirok: nehogy azt mondjátok már nekem hogy ha lenne nagyon jo ( barati,esetleg csaladban) fotos,viragkoto,szakacs,etterem akkor nem oda mennetek,es nem ot kernetek fel.. HAGYJUK MÁÁÁR jot rohogtem rajta.. :D
ON: Szerintem max 1 millio-1,5M sacperkb....
jol teszitek ha oda mentek akit ismertek,jo baratsagban vagytok,hamegbizhatoak,akkor oke :)
VISZONT!!!!!!!!!! kerhetek egy kicsit a házipálinkából? :-)
2 válaszadó is van ugyanazzal a százalékkal, látom nem tűnt fel...
Persze. Esetleg rendezvényszervező, videós, esküvői ruhaszalonos, vőfély, zenekar nincs a családban? Mindjárt kerül az is. Szomszéd Béla bá' meg ilyenek.
Kedves 6-os! Jól rátapintottál a lényegre, ilyesmit szeretnénk! :)
Az értelmes válaszolóknak ment a zöld kezecske :)
hatos vagyok: kedves kilences, milyen az a tenyeres-talpas lagzi? Voltál Te már igazi, vidéki lakodalomban? Tudod-e, hogy utánozhatatlan hangulata van, és milyen jó példa az együttműködésre?
többeknek, akik lenézik a falusi, vidéki életformát: nem tudom, hol és miből éltek, hogy a Ti esküvőtök milyen volt. A kérdezőé nyilván nagyon klassz lesz, és ha valaki értékeli a saját munkát, akkor még jobb lesz.
Kérdésre válaszolva: még így, "saját rezsi"-vel is 1 millió forintos költséggel számolhattok. Sok boldogságot!
Igen 24-es, szerintem mindenki volt már igazi spórolós-sátras falusi lagziban, ahol tocsog a zsírban az étel, a torta düledezik és egy 5 éves panelgyerek szülinapi tortája dekoratívabb nála, az éjféli menü a bélcsikaró káposzta, literszámla dől le a Palibá' torkán a jóféle házipálinka, Dankó borral öblíti le meg Kőbambival, aztán 10 fele már annyira jó a hangulat, hogy besegítenek a zenekarnak a cigánymulatóssal és velük énekelnek, sőt később, amikor a tetőfokára hág a hangulat, talán még vonatkozás is van, meg isznak egy jót a menyasszony cipőjéből.
Igen, ez aztán a remek hangulat, együttműködés, ízlés és kultúra bölcsője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!