Tehetek előrehozott emeltszintű érettségit német nyelvből a következő feltételekkel?
Figyelt kérdés
Most végeztem el a 9. osztályt, szeptemberben fogok felsőfokúzni a Goethe intézetben ( a közép ÖSD megvan ), és szeretnék emeltszinten érettségizni németből. A gimnáziumban jelenleg nem tanulok németül. Szerintetek tudok ( még ) jelentkezni, ha igen, mikor ?2014. júl. 12. 17:20
1/7 anonim válasza:
Jövő májusra jelentkezhetsz az iskoládban február legelején, majd előtte kérdezz rá az ig. helyettesnél. Előtte le kell osztályozóvizsgáznod mind a négy év anyagából az iskolai némettanároknál. Hogy ez hány részletben zajlik, azt helyben szabályozzák, már szeptemberben szólj az igazgatóhelyettesnek, aki ezt megszervezi.
2/7 anonim válasza:
Hát igen, ehhez először le kell osztályozózni, ha az iskolában nem tanulod
3/7 anonim válasza:
De az emeltszintűt elég letenni az érettségi évében,
úgy mindig csak egy év anyagából kéne osztályozóznod.
A nyelvvizsgák nem számítanak bele az érettségibe
4/7 anonim válasza:
3-as! Aki felsőfokon tud, annak a legcsekélyebb gondot sem okozza egy kis osztályozóvizsga. Pont azért akar előrehozottat, hogy ne az érettségi évében kelljen.
5/7 anonim válasza:
Igen, én sem tanultam suliban németet és emelteztem. Az első jól leírta, ez a menete! Sok sikert! : )
6/7 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy minden (tan)évben le kellett
egy év anyagából osztályozózni, az bekerült a bizonyítványba is és úgy jelentkezhettünk érettségire
belőle
7/7 anonim válasza:
De ő az előrehozottat kérdezi
Azt meg úgy tudom már nem lehet lerakni ősszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!